- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.621
O zaman yumurtlama gününü mü kaçırıyorsun acaba canımEvet canim erken oldum iki aydir hep erken oluyorum
üsttekinimi yeni yaptın canım, kimyasal nasıl oluyor hiç bilmiyorumEki Görüntüle 2173813 kızlar ya bugun ki testi düne daha silikleşmiş sabah ilk yaptığımda belirgindir çizgi ama şimdi alıp karşılaştırınca düne göre daha silik acaba kimyasal mı yaşıyorum yoksa dün fazla sıvı tükettim onunla ilgili olabilir mi
14 ay oldu tatlimvardır bi zamanı kuzum, ne kadar süredir düşünüyorsunuz
Yok tatlim ya ovu testi ile takip ettim bu ay testin sonrasinda da devam ettik yine riske atmadik ama olmadi yineO zaman yumurtlama gününü mü kaçırıyorsun acaba canım
Evet canım üsttekini yeni yaptım yumurta dölleniyor ama adet oluyorsun canımüsttekinimi yeni yaptın canım, kimyasal nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Fazla sivi alımindan dolayi da olabilir canim ama cizgin hemen cikiyorsa vardir bence bir bebisEki Görüntüle 2173813 kızlar ya bugun ki testi düne daha silikleşmiş sabah ilk yaptığımda belirgindir çizgi ama şimdi alıp karşılaştırınca düne göre daha silik acaba kimyasal mı yaşıyorum yoksa dün fazla sıvı tükettim onunla ilgili olabilir mi
doktora gittinizmi ne diyor ?14 ay oldu tatlim
canım alttaki beklemiş test ya test bekledikçede koyulaşıyor iyiceFazla sivi alımindan dolayi da olabilir canim ama cizgin hemen cikiyorsa vardir bence bir bebis
Evet canım hemen çıktı hatta belirgindi bekledikçe silikleşmişFazla sivi alımindan dolayi da olabilir canim ama cizgin hemen cikiyorsa vardir bence bir bebis
İnşallah öyledir canım hemen bir sıkıntı bastı kan verip kesinleştireceğim bat gününü beklemeyeceğimcanım alttaki beklemiş test ya test bekledikçede koyulaşıyor iyice
yani verme imkanın varsa daha iyi net bilgi alırsınİnşallah öyledir canım hemen bir sıkıntı bastı kan verip kesinleştireceğim bat gününü beklemeyeceğim
Ben senden çok umutluydum bu ay.üzülmek yokkuzum çalışmalara devamKirmizilari gördüm
Eşimin memleketindeyiz canım buraları çok bilmiyorum eşime supriz için söylemeyecektim ama şimdi napacagımı bilemiyorumyani verme imkanın varsa daha iyi net bilgi alırsın
Yumurta sayin az dedi bana baska bir doktora gidecem bakalim o nr diyecekdoktora gittinizmi ne diyor ?
Üzüldüm valla tatlim bu ay daha umutluydum ama kismet olmadiBen senden çok umutluydum bu ay.üzülmek yokkuzum çalışmalara devam
Simdi sana soyleme diyecem bekle kesin olsun öyle ama insan kendini tutamıyor birileri ile paylasmak istiyor bide eşe hemen gösterip paylasmak istiyorsun. En iyisi kocanla disari cikin sonrada hastaneye gidin baktirin zaten bir saatte sonuc cikiyorEşimin memleketindeyiz canım buraları çok bilmiyorum eşime supriz için söylemeyecektim ama şimdi napacagımı bilemiyorum
Haklısın canım öyle yapayım ama şimdi de misafir geldi daraldım vallaSimdi sana soyleme diyecem bekle kesin olsun öyle ama insan kendini tutamıyor birileri ile paylasmak istiyor bide eşe hemen gösterip paylasmak istiyorsun. En iyisi kocanla disari cikin sonrada hastaneye gidin baktirin zaten bir saatte sonuc cikiyor
bu doğal kürler falan yapıyolar bunun içinde var mı bilmiyorum ama deneyebilirsin kuzumYumurta sayin az dedi bana baska bir doktora gidecem bakalim o nr diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?