- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.601
Kızlar eve yeni girdim gün boyu giremedim nete yoldaydım tatil bitti gerçek hayata dönüş.yarın dr a gidicem kese için ve dr değiştirdim tedirginim bana dua edin olur mu
Amin canım inşallah Allah razı olsunAllahın izni ile görürsün keseyi kuzum :)
Duacınım
Günaydın kızlaryvz13 ben cumartesiyi değerlendirdim ama dün akşam malesef olmadı bu aksam doktor kontrolüm var galiba benmde es gecılıo
umarım ya canım sıkıldı valla buyuk ihtimal bugun iğnemi verecekCanım bugün de değerlendirirsin gün aşırı olmuş olur bence sıkıntı olmaz :)
Günaydın
umarım ya canım sıkıldı valla buyuk ihtimal bugun iğnemi verecek
he ne bilim bugun normal şartlarda 3mm büyüdüyse 22mm olması gerekiyor bakalım ne diyecek nerden alayım ovü tessti canm bildiğin bir site varmıKız iğneyi bugün vericekse sen dün yapamadın diye niye üzülüyosun:)
İğneyi oldugun günden başla 3 gün aksatmadan çalış kuzum
Çatlamadan bir hafta sonra ovu ile kontrol et bakalım yeniden koyulaşıyormu
Hadi ya, Senin test pozitif değil miydi arkadaşımKirmizilari gördüm
yaaa ben senin çizgilerden çok umutluydum hayırlısı kuzum üzülmeKirmizilari gördüm
Evet canim ama sonradan cikmisti iste dün aksam da kötü sancilarla bat geldiHadi ya, Senin test pozitif değil miydi arkadaşımüzüldüm bak şimdi
Gitti canim ya bu ay da kısmet olmadi yayaaa ben senin çizgilerden çok umutluydum hayırlısı kuzum üzülme
Senin bat 1 agustos değil miydi canım erken mi oldunKirmizilari gördüm
üzülme kuzum ağustosta inşallah olucakGitti canim ya bu ay da kısmet olmadi ya
Evet canim erken oldum iki aydir hep erken oluyorumSenin bat 1 agustos değil miydi canım erken mi oldun
Hayırlısı olsun
Her ay boyle olmasindan yoruldum canim yaüzülme kuzum ağustosta inşallah olucak
vardır bi zamanı kuzum, ne kadar süredir düşünüyorsunuzHer ay boyle olmasindan yoruldum canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?