Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım hem de iki sefer ikisinde de kalp atışı durmuştu şimdi nedenini öğrendik inşallah bu sefer saglıklı gelir dünyaya
Amin insallh canım bn de 1 defa yaşadım. Ilkinde baya belirti vardı sonradan dank etmişti tabi.şimdi bat 6 bnm yok gibi hissediyorum ama umutsuz olmak da istemiyorum..diğerlerinde belirti var miydi sende

Kızlar 1 hafta kuru öksürük ozellikle geceleri sonra burun göz akıntısı felaket durumdayım yuzum gozum sis.bir goz 24 saat akar mi yaa..alerjik astim var bnde ilaç da icemiyorum test yapmadım. kaynanamgldeyz dunden beri Dr a git ilaç iç damla koy diyorlar kimseye de bebek olabilir demicem diye ıyyyy geldi yemin ediyorum .bunaldim.

Amin insallh canım bn de 1 defa yaşadım. Ilkinde baya belirti vardı sonradan dank etmişti tabi.şimdi bat 6 bnm yok gibi hissediyorum ama umutsuz olmak da istemiyorum..diğerlerinde belirti var miydi sende
İkinci de hissediyordum canım hamile olduğunu gögüslerim dolgunlaşmıştı sızlıyordu karnımda şişlik ve gaz olmuştu agız kuruluğu mide yanması bir sürü ama şimdi hiçbiri yoktur :) inşallah vardır bebiş

Çok zor durum canım geçmiş olsun geçiştirme devam

4body1soul canisiiii güzel hamilem nasilsin canm
Hic iyi degilim canim
Ben ne hayallerle hamile kaldim.Sirf bu bebegi oglumda yasadiklarimi unutmak icin istemistim ama oglumdakinden beter durumdayim napicam bilmiyorum
Agrilarim gecti bulanti basladi yiyemiyorum icemiyorum en sevdigim yemeden duramadiklarim suanda en nefret ettiklerim oldu.Diger hamileliklerimde hic boyle degildi
Surekli yatiyorum.Bugun esimin bayram oncesi son izni alisverise gittik geldigimizde hastaneye gitmek istedim ama ona bile mecalim yoktu.
Ben simdiden bittim dayanicak gucum kalmadi...
Anlican kotuyum
Bosver beni gitti mi senin ayakli facia
Ne zaman tasiniyosun toparladin mi biseyler

Kac gun kaldi bata canim

Canım 10 kaldı
Normalde 7 kala testte cıkardı benim ama bu ay 16. Gün değil 18. Gün çatladı yumurtam
İnşallah tutmuştur
Normalde 15 pik olup 16 silikleşir hep
Bu ayda 18 de silikleşmeye başladı şansıma

Kızlar eve yeni girdim gün boyu giremedim nete yoldaydım tatil bitti gerçek hayata dönüş.yarın dr a gidicem kese için ve dr değiştirdim tedirginim bana dua edin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…