- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.581
Boyle canim
Ayyyyy insallah canım yaİnşallah olmayacaksın canım
Hep beraber bol kasık ağrılı belirtilerimiz olsun
Testlerimiz ikinci tatlış çizgilerle dolsun inşallah :)
Anladim canım öyle yaparım İnşallahKuzum yarın daha koyu çıkar
İdrarını biriktir sıkış öyle yap testi :)
Bekledikçe daha iyi saptanır lh
Anladim canım öyle yaparım İnşallah
Amin insallh canım bn de 1 defa yaşadım. Ilkinde baya belirti vardı sonradan dank etmişti tabi.şimdi bat 6 bnm yok gibi hissediyorum ama umutsuz olmak da istemiyorum..diğerlerinde belirti var miydi sendeEvet canım hem de iki sefer ikisinde de kalp atışı durmuştu şimdi nedenini öğrendik inşallah bu sefer saglıklı gelir dünyaya
Inşallah kuzum benmTesekkurler güzel anne :) amin inşallah hepimiz yaşarız bu duyguyu
İkinci de hissediyordum canım hamile olduğunu gögüslerim dolgunlaşmıştı sızlıyordu karnımda şişlik ve gaz olmuştu agız kuruluğu mide yanması bir sürü ama şimdi hiçbiri yoktur :) inşallah vardır bebişAmin insallh canım bn de 1 defa yaşadım. Ilkinde baya belirti vardı sonradan dank etmişti tabi.şimdi bat 6 bnm yok gibi hissediyorum ama umutsuz olmak da istemiyorum..diğerlerinde belirti var miydi sende
Çok zor durum canım geçmiş olsun geçiştirme devamKızlar 1 hafta kuru öksürük ozellikle geceleri sonra burun göz akıntısı felaket durumdayım yuzum gozum sis.bir goz 24 saat akar mi yaa..alerjik astim var bnde ilaç da icemiyorum test yapmadım. kaynanamgldeyz dunden beri Dr a git ilaç iç damla koy diyorlar kimseye de bebek olabilir demicem diye ıyyyy geldi yemin ediyorum .bunaldim.
Hic iyi degilim canim4body1soul canisiiii güzel hamilem nasilsin canm
yvz13 cancan ortmenimmm nasilsinn
Kac gun kaldi bata canimSelam canım iyiyim test yapacağım günü bekliyorum aen nasılsın kuzum?
Kac gun kaldi bata canim
Klomen kullanmadiysan ondandirCanım 10 kaldı
Normalde 7 kala testte cıkardı benim ama bu ay 16. Gün değil 18. Gün çatladı yumurtam
İnşallah tutmuştur
Normalde 15 pik olup 16 silikleşir hep
Bu ayda 18 de silikleşmeye başladı şansıma
Klomen kullanmadiysan ondandir
Klomen kullanmadiysan ondandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?