- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #5.561
Canım hayırlı uğurlu olsun insainşa kanda da görürsün pozitif i

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı uğurlu olsun insainşa kanda da görürsün pozitif i
Ne ameliyatı oldun?Bende bugün bı ovulasyon yapayımameliyat sonrası bekleme süresi bitti sayılır aslimda biz biraz dun kaçamak yaptık
bir iki gün erken oldu ama kendimi iyi hissettiğim için inşallah bir zararı olmaz
şu konuda da kafam karisik sizden bu ameliyat i olan yok galiba ama yine de yazmak istiyorum doktor 15 gun iliski yasak dedi 15 günden sonra adet gelene kadar korunmalı mi ilsiki olacak dedim yok dedi ama dikişler için muayene ye gittiğimde de senden 6 ay içinde gebelik bekliyorum dedi ben dedim adet düzensizliğim var zaten bu ay es geçilmiş oluyor bakalım adetini takip et zamanında mi gelecek dedi ama benim yumirtlamam gec oluyir yani tam şu sıralara denk gelecek gibi yani aklıma takıldı ameliyat ta yumurtalıklar narkozdan etkilendiği için zararlı mı olur o yüzden mi es geçiyoruz dedi korunun da demedi hani olacak diye değilde ya gebelik olursa
kafamda deli sorular
![]()
Hani silik çıkıyodu noldukiTestim koca bir negatif .
Sanirsam bu ay da boş geçti![]()
Amin canım inşallahCanım hayırlı uğurlu olsun insainşa kanda da görürsün pozitif i![]()
Laparoskopi canimNe ameliyatı oldun?
Evet tatlım görünüyor hadi insallah koyulaşır kuzum
Hayirli olsun tatliskom darisi basimiza artk insallah
Hayirli olsun taze hamiş.belirtin var mi pekiAmin canım inşallahhepimiz görelim
Canımyvz13 ovu yü saat 14 gibi yapmak en iyisi dimi
Tesekkurler güzel anne :) amin inşallah hepimiz yaşarız bu duyguyuEvet tatlım görünüyor hadi insallah koyulaşır kuzum
Yoktur canım malesef o yüzden çok umutsuz şekilde yaptım ama saniyeler sonra belirdi çizgi şok oldum :) insallah devamı gelir. Tesekkurler ederim darısı başınıza insallah hayırlaHayirli olsun taze hamiş.belirtin var mi peki
Boyle canimGayet makul canım :) yap at hadi buraya da :)
Senin test yorumlarına bayılıyorum ya :) rabbim gönlünün güzelliğini bebişler taçlandırsın insallahCanım çizgini o kadar net gördüm ki bakar bakmaz
Oynamaya gerek bile duymadım :)
Seni kalfam yapardım ama artık hamişsin çok şükür maşallah :)
21. Günüm aslında ameliyat ayım geçene kadar ovu yapmayacaktim ama akıntım olunca ve ilişki yasagimız bittiği için merak ettim vallaBoyle canim
Inşallah canim.sen de düşük yaşamış miydin daha önce öyle hatrlyorum sankiYoktur canım malesef o yüzden çok umutsuz şekilde yaptım ama saniyeler sonra belirdi çizgi şok oldum :) insallah devamı gelir. Tesekkurler ederim darısı başınıza insallah hayırla
21. Günüm aslında ameliyat ayım geçene kadar ovu yapmayacaktim ama akıntım olunca ve ilişki yasagimız bittiği için merak ettim vallayvz13 ün test aski bende de var galiba bide bu testlerime sinir oluyorum son bı 5 tane kaldı diye bunları yapıyorum adet olursam yenisini sipariş vereceğim
Evet canım hem de iki sefer ikisinde de kalp atışı durmuştu şimdi nedenini öğrendik inşallah bu sefer saglıklı gelir dünyayaInşallah canim.sen de düşük yaşamış miydin daha önce öyle hatrlyorum sanki
Senin test yorumlarına bayılıyorum ya :) rabbim gönlünün güzelliğini bebişler taçlandırsın insallah
Bu benim 3. Gebeliğim olacak inşallah saglıklı gelir dünyaya