- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.541
Bi sorun yok dimi çok ani geldin Türkiye’yeBen daha buralardayım canısı ya herhalde Ağustos ayındada buradayım.
İyi geldi buralar kafam dağıldı azcık. Çocuk meseleside biraz ertelendi.
Bekle bakalım belki çıkar sonradan atma testiTestim koca bir negatif .
Sanirsam bu ay da boş geçti
Yok kiz ya cikmadi . Neyse bata az kaldi oldum olacam sanki yaBekle bakalım belki çıkar sonradan atma testi
Beklemekten baska yapacak bisey yok malesef neyseki az kaldi bata bide ailemin yanındayım cok düşünmüyorum zaaman hemen geciveriyorHadi yaa Hayırlısı kuzumm bekle daha bata var
Biraz erkenmi başladı takvimde daha hiçbişi yazmıyo
Canım sen görüyorsan vardır ben net göremiyorum bi çizgi var ama şu an olduğum yer çok güneşli telefon parlıyor.Eki Görüntüle 2173516 kızlar günaydın bata 3 kala test yaptım :) silik çizgi hemen belirdi
Sizler de görebiliyor musunuz?
8 yazdım işte dünküneCanım testi yaptıkça yaz üzerine kaçıncı gün oldugunu
Evet canım elimde daha net görünüyor ama evde su an kimseyle paylaşamayacagım için sizin de yorumlamanızı istedim :Canım sen görüyorsan vardır ben net göremiyorum bi çizgi var ama şu an olduğum yer çok güneşli telefon parlıyor.
Evet cizgi var
Tesekkurler yorumun için :) bata 6 kala yaptığımda çıkmayınca umutsuzdumEvet cizgi var
8 yazdım işte dünküne
Evet tatlisim hafif bir cizgi varEki Görüntüle 2173516 kızlar günaydın bata 3 kala test yaptım :) silik çizgi hemen belirdi
Sizler de görebiliyor musunuz?
Tesekkurler canım benim :) sen daha tatlısınNe tatlış bir çizgi o öyle :) hayırlı olsun
Evet tatlisim hafif bir cizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?