Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yap sakın bırakma bosver akıntıya takılı kalma bosver bende de yok zaten bugun olduysa yumurtam 15 -16 olmustr 12. günümdeym.
Bende 13. Günümdeyim normalde 28 günde birdi regl ama 2aydır 3 gün erkene atıyor o yüzden bugünü gösteriyor takvim. Biliyor musun bu ay içimde çok farklı bir his var. Rabbim hayırlara çıkarsın. Dün eşim diyor ki sakınnn kalkma yat iyice tutsun benden daha özenli davranmaya başladı

bende 13. gündeyim canım :) aynı gidiıorz senle ya bu sefer tutsun ya valla sen yap bu aksam

bende 13. gündeyim canım :) aynı gidiıorz senle ya bu sefer tutsun ya valla sen yap bu aksam

Canlar o gebelik takvimlerine cok güvenmeyin derim. Benim adetim hep düzenlidir 29-30 günde bir gelir .Hiç sekmez. Ama öyle ayın 14-15.de falan yumurtlamıyorum. Ovulasyon testi yapıyorum mesela geçen ay 9. gün koyuldu bide 27.gün :) Yani siz yumurtlama haftasına odaklanmayıp tüm ay 2günde 1 yapın oyle şans zaten her zamna var. Ama yumuşları değerlendirmek istiyorsanız ovulasyon testi öneririm. Benim teldeki takvimin gösterdiği yumurtlama tarihi 1 kez bile tutmadı

Canımcım ben bir kez kullandım o testten o ay tam takvim zamanı çift çizgi çıktı sonra bi daha kullanmadım ama 2 aydır erken yumurtluyorum. Bu ay adet bitiminden sonra bi başladık çalışmaya bazen her gün bazen 2 günde bir hiç boş geçmedik. Daha da devam edicez valla Allahtan bu ay zorunluluk gibi yapmıyoruz bi de anladım ki yumurtlama döneminde istekte bir artış oluyor galiba

yok zaten takvimle uyusmuyo doktor kontrolünde ilerliıorm ben perşembe günü yumurtam 10mm idi hergün hemen hemen 2-3 mm büyüyor pazarttesi tekrar kontrole gdecegim.

aman iyi boş geçmiyorsanız sıkıntı yok test parayla;yapmak bedava derdi burada bir üye kullanıcı adı aklıma gelmedi etiketleyemedim :)
Yani istek artışının bilimsel bir açıklaması var mıdır bilmem ama fizyolojik açıdan üremeye en meyilli günler olduğu için mantıklı istek artışı olması :)

Bilimsel açıklaması da varmış araştırdım hormon artışı olduğu için istekte de artış oluyormuş. Bu ay da etrafım bebek çocuk dolu nasıl içim gidiyor onları severken resmen coşku dolu oluyorum aynen bi arkadaş öyle diyordu denemesi bedava diye. Şimdi zaman geçer mi bata kadar. En uzun zaman geliyor bana

Senin yumoş coktaaaan çatlamış canımcım hatta yol üstünde yağuşuklu mr.sperm ile karşılaşması an meselesi bence romantik yemeğe geçmiş bile olabilirler

İnşallah birbirlerini beğenip kaynaşırlar kız :)
Yumoşuma bir bilezik takar artık kocişim düğünde
Yine de biz bugünü de değerlendirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…