- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #5.521
İştee buu çatlamışş dünü değerlendirmişindir sormuyorum bile şimdi bekleme zamanıKızlar film açmıştım uyumuş kalmışım :) yeni yaptım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İştee buu çatlamışş dünü değerlendirmişindir sormuyorum bile şimdi bekleme zamanıKızlar film açmıştım uyumuş kalmışım :) yeni yaptım
Aksama dogru son testide yaparom tatlimYaaa yakın olsak benim testlerden verrdim ovu testin yokmu ondada koyu çıkıyormuş
İştee buu çatlamışş dünü değerlendirmişindir sormuyorum bile şimdi bekleme zamanı![]()
Şimdi senin bat ayın kaçı alıyor buna göreEvet canım dün de değerlendirdik ama bugünü de es geçmeyelim :)))
Şimdi senin bat ayın kaçı alıyor buna göre
İnşallah ne 8inde ne de 10unda gelmez kanama. Offf hepimizinkini heyecanla bekliyorum valla8 idi ama şuan 10 agustos olması lazım kuzum
İnşallah ne 8inde ne de 10unda gelmez kanama. Offf hepimizinkini heyecanla bekliyorum valla
AminnnnAgustos bizlere uğur geririr sıpaları getirir inşallah canım :)
Ben daha buralardayım canısı ya herhalde Ağustos ayındada buradayım.Kuzum sen napıyorsun nasılsın ne zaman döneceksin
Harika bir sonuc hadi hayrlısı ile su iş tamamlansak artıkAy geldi ama uyumuş kalmışım kuzum :)
Hemen yaptım şimdi
Harika bir sonuc hadi hayrlısı ile su iş tamamlansak artık
yvz13 canım testi yapmaya başladım da dün tek çizgiydi bugün ikinci silik çizgi var yumurtalar oluşmaya başlamışmı demek ne demek şimdik
![]()
Lh baş göstermiş iyi iyi :)) atsana testini buraya
Hadi yaa Hayırlısı kuzumm bekle daha bata varTestim koca bir negatif .
Sanirsam bu ay da boş geçti![]()
Biraz erkenmi başladı takvimde daha hiçbişi yazmıyoBu zamanla koyulaşacak artık :)