• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendirmede sorun yok :))
Testi yapcam ama kahvaltıda sınırsız çay içtim bir iki saat bekleyeyim bari
bekle bekle canm ay benim yumurtalar büyüyo galiba sabah gene hafiff ağrı bde gece 12 de hafif agrı oldu :) gece yapsamıydık ya bilemedm ama dinlenmiş olsun dye cumartesi pazar pazartesi salı 4 gün hergün yaparz :9

bekle bekle canm ay benim yumurtalar büyüyo galiba sabah gene hafiff ağrı bde gece 12 de hafif agrı oldu :) gece yapsamıydık ya bilemedm ama dinlenmiş olsun dye cumartesi pazar pazartesi salı 4 gün hergün yaparz :9

Kuzum eşinde problem yoksa boşver dinlenmeyi
En son bir arastırma yapmışlar 118 erkekle
Hergün boşalanların spwrmleri daha hızlı çıkmış
Ağrı varsa büyüyodur canım bende de ağrı oldu bir gittim 15 mm olmuş maşallah :)

Kuzum eşinde problem yoksa boşver dinlenmeyi
En son bir arastırma yapmışlar 118 erkekle
Hergün boşalanların spwrmleri daha hızlı çıkmış
Ağrı varsa büyüyodur canım bende de ağrı oldu bir gittim 15 mm olmuş maşallah :)
Allah'a şükür ondada sıkıntı yok neyse aksam eve gelsın devam napalm ay stresden pıtır pıtır oldum.

çok iyisin ya dün akşam bizde yapmadık bugun yaparım akşam yani bde pazar sabahı bi tane daha pazar günü eşim işe gidecekmiş sabah gitmeden bir performans alırım :) akşama gelincede :) planlar planlar :)
Oh ohhh eşlerde yaşadı valla. Bize bahane onlara şahane

Ah ahhh inşallah takvime göre bugün tam yumurtlama günüm biz dün gece çalışma yaptık bugünü es mi geçsem acaba yarın devam ederiz diye düşündüm ama. Hala o yapışkan akıntım yok ama :KK43:
yap sakın bırakma bosver akıntıya takılı kalma bosver bende de yok zaten bugun olduysa yumurtam 15 -16 olmustr 13. günümdeym.

Back