- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #5.481
Senin uzman olarak her daim stok bulundurman lazımBenim de testlerim bitti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin uzman olarak her daim stok bulundurman lazımBenim de testlerim bitti![]()
Çok iyisin ya akşam değerlendirdin umarım kocanla şimdi yine test yap5li miratech ovu aldım kuzum bir tane de gebelik :)
Netten de toplu gebelik alırım şimdi tamam bak rahatladım ya yeminle sanki bir parçam eksik testler olmadan :)
Senin uzman olarak her daim stok bulundurman lazım![]()
Çok iyisin ya akşam değerlendirdin umarım kocanla şimdi yine test yap
bekle bekle canm ay benim yumurtalar büyüyo galiba sabah gene hafiff ağrı bde gece 12 de hafif agrı oldu :) gece yapsamıydık ya bilemedm ama dinlenmiş olsun dye cumartesi pazar pazartesi salı 4 gün hergün yaparz :9Değerlendirmede sorun yok :))
Testi yapcam ama kahvaltıda sınırsız çay içtim bir iki saat bekleyeyim bari
bekle bekle canm ay benim yumurtalar büyüyo galiba sabah gene hafiff ağrı bde gece 12 de hafif agrı oldu :) gece yapsamıydık ya bilemedm ama dinlenmiş olsun dye cumartesi pazar pazartesi salı 4 gün hergün yaparz :9
Allah'a şükür ondada sıkıntı yok neyse aksam eve gelsın devam napalm ay stresden pıtır pıtır oldum.Kuzum eşinde problem yoksa boşver dinlenmeyi
En son bir arastırma yapmışlar 118 erkekle
Hergün boşalanların spwrmleri daha hızlı çıkmış
Ağrı varsa büyüyodur canım bende de ağrı oldu bir gittim 15 mm olmuş maşallah :)
Allah'a şükür ondada sıkıntı yok neyse aksam eve gelsın devam napalm ay stresden pıtır pıtır oldum.
bende ole hissdyrm bılıomsn :) sanki bu iş olacak hadi inşallahRahat ol kuzum bu ay güzel şeyler olucak hissediyorum:)
Oh ohhh eşlerde yaşadı valla. Bize bahane onlara şahaneçok iyisin ya dün akşam bizde yapmadık bugun yaparım akşam yani bde pazar sabahı bi tane daha pazar günü eşim işe gidecekmiş sabah gitmeden bir performans alırım :) akşama gelincede :) planlar planlar :)
valla yaşadımı yaşamadımı bilemiycem ama kesin bitiş bayragını cekecekler :)Oh ohhh eşlerde yaşadı valla. Bize bahane onlara şahane
canm napıosn yapcanmıDeğerlendirmede sorun yok :))
Testi yapcam ama kahvaltıda sınırsız çay içtim bir iki saat bekleyeyim bari
canm napıosn yapcanmı
:) otur otur ozamn gelio:)Tuvaletim gelsin de bekliyorum:))
Aa gebelik testi mi yapacaksınTuvaletim gelsin de bekliyorum:))
ovulasyon testi yapacak canm :)Aa gebelik testi mi yapacaksın
Hmmm bende bir anda heyecanlandım acaba hamiş mi geliyor diye.ovulasyon testi yapacak canm :)
gelıo gelıo beraber gelelım inşallhhhhhh amin.Hmmm bende bir anda heyecanlandım acaba hamiş mi geliyor diye.
Ah ahhh inşallah takvime göre bugün tam yumurtlama günüm biz dün gece çalışma yaptık bugünü es mi geçsem acaba yarın devam ederiz diye düşündüm ama. Hala o yapışkan akıntım yok amagelıo gelıo beraber gelelım inşallhhhhhh amin.
yap sakın bırakma bosver akıntıya takılı kalma bosver bende de yok zaten bugun olduysa yumurtam 15 -16 olmustr 13. günümdeym.Ah ahhh inşallah takvime göre bugün tam yumurtlama günüm biz dün gece çalışma yaptık bugünü es mi geçsem acaba yarın devam ederiz diye düşündüm ama. Hala o yapışkan akıntım yok ama![]()