Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu internetten al ya eczaneden cok pahalıya geliyor. Tanesi 0,80 kuruşa gebelik testi aldım geçen günovüler de nette cok daha ucuz. 1 gün sonra da elimde oluyor genelde benim.

Canım bana o kadar erken ulaşmaz ben de netten alıyorum normalde ama dayanamicam şuan :) idarelik alim bari olmadı gebeliği netten alim daha zaman var onu yapmama çünkü :)

Canım bana o kadar erken ulaşmaz ben de netten alıyorum normalde ama dayanamicam şuan :) idarelik alim bari olmadı gebeliği netten alim daha zaman var onu yapmama çünkü :)
aynen canm ole yap internetten sipariş verene kadar gelene kadar :) yumurta çatlamış dollenmeye gecer :)

Aynen öyle yap canım 3-5 ovu al gerisininetten hallet :) 3 yerine 13 tane gebelik testi alırsın sabah öğle akşam yaparsın

Aynen öyle yap canım 3-5 ovu al gerisininetten hallet :) 3 yerine 13 tane gebelik testi alırsın sabah öğle akşam yaparsın

Aynen miratech varmış 5 li ovusunu aldım gebelik bir tane aldım 3 liraymış dayanamadım :))
Toplu gebeliği netten alırım şimdi

aynen canm ole yap internetten sipariş verene kadar gelene kadar :) yumurta çatlamış dollenmeye gecer :)

5li miratech ovu aldım kuzum bir tane de gebelik :)
Netten de toplu gebelik alırım şimdi tamam bak rahatladım ya yeminle sanki bir parçam eksik testler olmadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…