Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bu düşükler icin doktor herhangi bir tedavi falan uygulamadi mi . Bazi insanlarda vücut bunu virus olarak algiliyor ve kabul etmeyor bu nedenle düşüğe neden oluyor bizim bi arkadasin akrabası oyle baya dusukleri oluyordu iate doktor bunu soylemisti ona ve tedavi oldu simdi 2 yaslarinda bir cocgu var

Canım ben denek gibi testler yaptırdım sürekli dr um çok temkinli ama tıbbi bir neden yok dedi

Demekki her ay olmuyor canım
Belki de biz farkedemiyoruz

Olacak bigün elbet olacak zamanı var inanıyorum.
Kiz bende devam ettim guvenmedim zaten ovu testine ama icim rahatti boyle yumurtayi yakalamisim sankim
Insallah ugurlu gelir Rabbim isteyen herkese verir insallah
Valla hergün yapınca spermlerin kalitesi düşüyo diyolarda benim eşimin sperm testi gayet iyi çıktı herhalde sorun olmaz diye düşünüyorum. Kızlar hepimiz için dua ediyorum

İnşallah kuzum

Bu arada evet spermlerde sorun yoksa hergün ilişkinin sakıncası yok

Hahahha bu iyiydi aynen bende öyle düşünüyorum bu akşam misafirimiz var dün akşam o yüzden yapıştım yakasına bide gece 2 de geldi eşim valla sırf ondan dolayı oturdum bekledim
çok iyisin ya dün akşam bizde yapmadık bugun yaparım akşam yani bde pazar sabahı bi tane daha pazar günü eşim işe gidecekmiş sabah gitmeden bir performans alırım :) akşama gelincede :) planlar planlar :)

Kızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı dün bi kaç damla kahve rengi akıntım oldu devamı daha yok acaba yerlesme midir? Tam dedim biraz zayıflim iki ay sonra yaparız aama böyle bişeyle karşılaştım

Adetin nasıl başlar?
Mesela benim iki gün ya da bir gün önceden kahve lekeler gelir sonra sökülür
O nedenle kendi adıma yerleşme demem hiç
Ama sendeki yerleşme ise yarın test yapabilirsin

Adetin nasıl başlar?
Mesela benim iki gün ya da bir gün önceden kahve lekeler gelir sonra sökülür
O nedenle kendi adıma yerleşme demem hiç
Ama sendeki yerleşme ise yarın test yapabilirsin
Aslında adetim gelmeden önce başlıyo ama devamı gelir bu kesildi bi de normalde çok ağrım olur hiç bişey yok suan bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…