- 17 Temmuz 2018
- 104
- 76
- 28
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.421
Kuzum işte şeetmeden de olmuyor :)
Amacımız yakışıklı sperm ve nazlı yumurtayı kaynaştırmak :)
Bunun içinde randevuya ikisini de hazır etmek lazım:)
Üf bu çocuk işlerini cok ertelemeyip senin gibi evliliğin başlarında yapmak lazım :) sonra zor geliyor insana
Gerçi burda 2-3 cocuklu kaç yıllık evli arkadaşlarımız da var azimle çalışan bende iş yok sanırım
Bat gününde inşallah güzel haberler verirsin bize bu ay ki umudumuz sen olursun. Ya ben bişey sorcam şimdi benim bugün 12. Günüm su gibi akıntı oluyır sanki o yumurta akı kıvamında oln akıntım hiç olmıcakmış gibi geliyor. Geçen 2 ay 12. Günde yumurtlamışım galiba çünkü 3 gün erken geldi reglim kafam karışıkSu annemlerdeyim tatlim pazartesi eve donecem zaten o zamana kadar bat günüm gelmis olacak
Insallah canim bu topikin uğurlu olduğuna inanıyorum o yuzden cikmadim burdan cok güzel arkadaslar var burda .Bat gününde inşallah güzel haberler verirsin bize bu ay ki umudumuz sen olursun. Ya ben bişey sorcam şimdi benim bugün 12. Günüm su gibi akıntı oluyır sanki o yumurta akı kıvamında oln akıntım hiç olmıcakmış gibi geliyor. Geçen 2 ay 12. Günde yumurtlamışım galiba çünkü 3 gün erken geldi reglim kafam karışık
Ben yine işi şansa bırakmak istemiyorum o yüzden gün aşırı çalışmalara devam ediyorumInsallah canim bu topikin uğurlu olduğuna inanıyorum o yuzden cikmadim burdan cok güzel arkadaslar var burda .
Canim akıntıdan sonra yumurta catliyor genelde kiz ben bu ay dogru düzgün akinti görmedim bide ovu testinde 12. Gun bende koyu piki gördüm
Kızlar ateş ölçüyor musunuz
Hahahhah süpermişBen ölçüm aletim kocam :)
Bugün sıcaksın dediyse tamamdır
Ya bazen farkedilmiyormuş galiba ben birkaç aydır sanki görmüyor gibiyim. Mesela bir ay baya bi belliydi tamam dedim bu ay tuttururum ı ıhh yine olmamıştıAkıntıyı ben hiçbir zaman farketmedim
Daha dogrusu akıntı yogunlaşıyor ama o yumurta akı gibi uzayan dedikleri akıntıyı hiç görmedim
Yumurtam da çatlıyor ondan da eminiz
Ya bazen farkedilmiyormuş galiba ben birkaç aydır sanki görmüyor gibiyim. Mesela bir ay baya bi belliydi tamam dedim bu ay tuttururum ı ıhh yine olmamıştı
Hahahhah süpermişhani diyolar ya sabah kalkınca ölçün yumurtlama zamanı için diye ondan dedim
Offf geçmiş olsun canım. Ya ah şu kafaları bi rahatlatsak ne güzel olacak ama işte yat kalk kafada o düşünce. Ama dün eşimle gerçekten istediğim için birliktelik yaşadım ve uzun zamandır gerçekten buna hasret kaldığımı anladımBende de beş aydır tutmuyor canım
İki düşük yaptım ikisinde de dedimki bu ay tamam ve gerçekten hamileydim relaxtım böyle testi yaparken çizgi çıkacak bilir gibi yapardım
Ne olduysa düşüklerden sonra oldu tutmadı da tutmadı
Offf geçmiş olsun canım. Ya ah şu kafaları bi rahatlatsak ne güzel olacak ama işte yat kalk kafada o düşünce. Ama dün eşimle gerçekten istediğim için birliktelik yaşadım ve uzun zamandır gerçekten buna hasret kaldığımı anladım
Kiz bende devam ettim guvenmedim zaten ovu testine ama icim rahatti boyle yumurtayi yakalamisim sankimBen yine işi şansa bırakmak istemiyorum o yüzden gün aşırı çalışmalara devam ediyoruminşallah bizede uğurlu gelir bu ay Ben sürekli akıntıyı takip ediyorum psikopata bağladım resmen :)
Kiz ben su an gizli gizli yapiyom nabzini duymayana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum tabi bir bebisim olursaBende annemde yaptım hep testleri ovudan sonra gitmiştim. Birde takvim yap tam olsunSevsev12
Evet canim bana demistin :)) saolasin baya guzellll4body1soul kuzum ben sanamı demiştim hissediyorum sende güzel şeyler diye
Ayyy kiz bende de hic boyle bisey olmadi ama cocuk düşünmeden önce daha doğrusu bu bilgilere sahip değilken bir iki defa o uzayan akıntıyı gördüm o zaman korkmustum bu nedir nie geliyor öyle die sana arastirinca anladim ama bir daha da fark edemedimAkıntıyı ben hiçbir zaman farketmedim
Daha dogrusu akıntı yogunlaşıyor ama o yumurta akı gibi uzayan dedikleri akıntıyı hiç görmedim
Yumurtam da çatlıyor ondan da eminiz
Çatlak kizBen ölçüm aletim kocam :)
Bugün sıcaksın dediyse tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?