Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cankuslar testi yaptim ama cok silik foto belli olmuyor sanirsam. Ama buda hemen cikmadi sonradan sonradan cikti bence o yuzden gecersiz gibi gibi

Canım sabahki daha netti sanki
Konsantre idrardı ya

Eklentiler

• A4D47441-885B-435C-A8D5-0117A4D50142.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 206FF4DD-EE77-4CB5-99A5-FBAC496FD40D.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 28
Cankuslar testi yaptim ama cok silik foto belli olmuyor sanirsam. Ama buda hemen cikmadi sonradan sonradan cikti bence o yuzden gecersiz gibi gibi
yaaa bende geçen ay test yaptım mesela sabaha kadar durdu ama yinede çizgi çıkmadı öyle olsa ondada çıkardı bence var sende bişiler bekleyelim hergün yap

Kaçıncı gün başlicaksın kuzum

Biter bitmez başlarım yeni aldım netten bir sürü var elimde
geçen ay regl olmadan hemen önce LH tstim pik yaptı koyu çizgi silikleşti 1 gün sonra regl oldum.bu yumurtanın ne zaman olacağı belli olmuyor kaçırmamam lazım adet bitsin 2 gün sonra başlayayım diyorum.

O halde hemen başlaman çok mantıklı
Mesela benim bu ay geç oldu yumurta geç büyüdü
Hergün yapıp buraya at canım bakalım :) ama beni etiketle

O halde hemen başlaman çok mantıklı
Mesela benim bu ay geç oldu yumurta geç büyüdü
Hergün yapıp buraya at canım bakalım :) ama beni etiketle

memnuniyetle koyar etiketlerim canım test yorumlama senin işin nede olsa
Geçen ay adetten 3-4 gün sonra hemen koyulmaya başladı. Yani periyodun ortası olmadan yumurta cıktı piyasaya :) sanırım erken oluşup çatladığı için, adete cok yaklaşınca bi tane daha büyüyüp çatladı. Yani tahminlerim bu yönde :) O yüzden bu ay erken başlayıp koyulaşma olunca da dr'a gitmeyi planlıyorum o yuzden kaçırmamam lazım. Eşime de bi sperm testi yaptırıcaz ne var ne yok bakılsın :) Bi kaç gündür keçi boynuzu kaynatıyorum o da strese girdi ya bende cıkarsa diye norrmalde içmez böyle antin kuntin şeyleri ama sabah akşam gık demeden içiyor test sonucu iyi çıksın diye

Oo herüfü de yoldan çıkarmış süpersin :))
Bak iki güne bir muhakkak ilişki olsun ihmal etme
O zaman kaçırma durumun da olmaz zaten
Senin çok afilli bir pik in olucak gibi hissettim ben bu ay :) olgun bir yumurta :)

Oo herüfü de yoldan çıkarmış süpersin :))
Bak iki güne bir muhakkak ilişki olsun ihmal etme
O zaman kaçırma durumun da olmaz zaten
Senin çok afilli bir pik in olucak gibi hissettim ben bu ay :) olgun bir yumurta :)

Ah canııım hay ağzın bal yesin

İnş bu ay sıkı çalışcam ya niyetliyim. Sadece yumurtlamaya odaklanmayacağım geçen aylar biraz tembellik ettim itiraf ediyorum

Ah canııım hay ağzın bal yesin

İnş bu ay sıkı çalışcam ya niyetliyim. Sadece yumurtlamaya odaklanmayacağım geçen aylar biraz tembellik ettim itiraf ediyorum

Kuzum işte şeetmeden de olmuyor :)
Amacımız yakışıklı sperm ve nazlı yumurtayı kaynaştırmak :)
Bunun içinde randevuya ikisini de hazır etmek lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…