- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #5.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevsev12 test yaptınmıı canım
Anaaa keşke en sonkini bu sabah yapsaydınBenim de testlerim bitti![]()
Anaaa keşke en sonkini bu sabah yapsaydın
gece 3 de nasıl cıktı canım.Dayanamadım gece 3 te yaptım![]()
gece 3 de nasıl cıktı canım.
Sanki gündüz 5 de yaptıgına göre koyuluk hafiflemeye başlamıs ama cok değil ya ben hiç bole test yapmıormAtayım canım en alttaki gece yaptıgım
Sanki gündüz 5 de yaptıgına göre koyuluk hafiflemeye başlamıs ama cok değil ya ben hiç bole test yapmıorm
al al canm :) hiç durmaKeşke sabahı bekleseydim :) şimdi yapsaydım daha silik çıkardı sanki
Gidip test mi alsam
Siliklesmeye başlamış sanki tatlimAtayım canım en alttaki gece yaptıgım
Ben de merak ediyorum:)
al al canm :) hiç durma
al al stokla caanm inşallh bidakine gerek kalmz.Çıktım bile alıcam valla
Gitmişken gebelik de alayım üç beş tane :)
Çıktım bile alıcam valla
Gitmişken gebelik de alayım üç beş tane :)
al al stokla caanm inşallh bidakine gerek kalmz.
Kuzu internetten al ya eczaneden cok pahalıya geliyor. Tanesi 0,80 kuruşa gebelik testi aldım geçen günovüler de nette cok daha ucuz. 1 gün sonra da elimde oluyor genelde benim.
aynen canm ole yap internetten sipariş verene kadar gelene kadar :) yumurta çatlamış dollenmeye gecer :)Canım bana o kadar erken ulaşmaz ben de netten alıyorum normalde ama dayanamicam şuan :) idarelik alim bari olmadı gebeliği netten alim daha zaman var onu yapmama çünkü :)
Canım bana o kadar erken ulaşmaz ben de netten alıyorum normalde ama dayanamicam şuan :) idarelik alim bari olmadı gebeliği netten alim daha zaman var onu yapmama çünkü :)
Aynen öyle yap canım 3-5 ovu al gerisininetten hallet :) 3 yerine 13 tane gebelik testi alırsın sabah öğle akşam yaparsın![]()
aynen canm ole yap internetten sipariş verene kadar gelene kadar :) yumurta çatlamış dollenmeye gecer :)