• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 032AA017-2A30-42EB-8159-944A65B229DD.webp
    032AA017-2A30-42EB-8159-944A65B229DD.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 26
Kuzu internetten al ya eczaneden cok pahalıya geliyor. Tanesi 0,80 kuruşa gebelik testi aldım geçen gün:halay:ovüler de nette cok daha ucuz. 1 gün sonra da elimde oluyor genelde benim.

Canım bana o kadar erken ulaşmaz ben de netten alıyorum normalde ama dayanamicam şuan :) idarelik alim bari olmadı gebeliği netten alim daha zaman var onu yapmama çünkü :)

Canım bana o kadar erken ulaşmaz ben de netten alıyorum normalde ama dayanamicam şuan :) idarelik alim bari olmadı gebeliği netten alim daha zaman var onu yapmama çünkü :)

Aynen öyle yap canım 3-5 ovu al gerisininetten hallet :) 3 yerine 13 tane gebelik testi alırsın sabah öğle akşam yaparsın :KK70:

Aynen öyle yap canım 3-5 ovu al gerisininetten hallet :) 3 yerine 13 tane gebelik testi alırsın sabah öğle akşam yaparsın :KK70:

Aynen miratech varmış 5 li ovusunu aldım gebelik bir tane aldım 3 liraymış dayanamadım :))
Toplu gebeliği netten alırım şimdi

aynen canm ole yap internetten sipariş verene kadar gelene kadar :) yumurta çatlamış dollenmeye gecer :)

5li miratech ovu aldım kuzum bir tane de gebelik :)
Netten de toplu gebelik alırım şimdi tamam bak rahatladım ya yeminle sanki bir parçam eksik testler olmadan :)

Back