- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.381
Insallah bebegim bilemiyorum ya dun negatif cikti onceki gün silikti bugun daha net cok karmasik oldugu icin karmakarisiğim tatlim ya
şimdi yine yap canm bakalm sabahkine göre nasıl cıkacakInsallah bebegim bilemiyorum ya dun negatif cikti onceki gün silikti bugun daha net cok karmasik oldugu icin karmakarisiğim tatlim ya
şimdi yine yap canm bakalm sabahkine göre nasıl cıkacak
yap bakalm sende canm bakalm neler oluorBen de ovu yapsammı ki sonuncusunu saat 11 de yapmıştım
E hadi yapim :)yap bakalm sende canm bakalm neler oluor
hadi beklıorm fotografı atE hadi yapim :)
ne durumdası canmE hadi yapim :)
ne durumdası canm
hadi beklıorm fotografı at
Canım durum bu
Bence kesinlikle bugun çatlamış yumoşlar
Değerlendirin demeyeceğim zaten maşallahınız var
çatlamış :) silikleşmişCanım durum bu
çatlamış :) silikleşmiş
Hahahha bu iyiydi aynen bende öyle düşünüyorum bu akşam misafirimiz var dün akşam o yüzden yapıştım yakasına bide gece 2 de geldi eşim valla sırf ondan dolayı oturdum bekledimyok yok canm kesinlkle iğne gününde 1 gün önce ilşkiyi kesmiştik iğne oldum 36 saat bekledm sonra ilşki oldu oda bi kere gecenin 12 sinde uykulu uykulu ama ya hu gercektn herseyde doktoru dinlemıcn iğne vurulduktan sonra ilşki olsun ne olacak yani bizde korkuorz ole dedi doktor bi bildiği var girmeyelm diyoruz. Dün girdk ilişkiye bu aksam girmem ama cumartesi pazar yogun sekilde gireriz haftasonu denk gelmesi iyi oldu dinlenip dinlenip yaparz :)
hadi bakalım umutluyum senden :)İnşallah işe yarar canım bekleme zamanı şimdi
hadi bakalım umutluyum senden :)
Bende başlıyorum teste erkenden :) bakalım hangi gün ikinci çizgi çıkıcak meydanaİnşallah canım :)
Evet kuzum
Biz yeni evliyiz benim ikinci evliliğim geçen yıl temmuzda evlendik
E normal o kadar olur :)
Şimdi anlaşıldııııben de diyordum minimum 9 senelik evlilik nasıl böyle ateşli oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?