Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annemmm bizde seni çookk sevdik sende iyiki varsın. Taşınma için kolay gelsin canım. Arayı fazla açma çok bekletme bizi buralarda.
Kendine çok iyi bak canısı
Bebişim birakamamki sizleri ben ya çok ozlerim arada giricem ama birakmam sizleri canimbenimmmmm

Bata çok varken çizgi sonradan çıkıyo yaklaştıkça çizgi çıkma süresi azalıyor.yani bende öyle olmuştu bata 10 gün kala başlamıştım test yapmaya
Bende yaşadım onu önce çizgi yoktu sonra baktım 20dakika geçtikten sonra çizgi gayet belirgin çıktı ama regl oldum

yok canım 1 kere vuruldum daha diğer klomen kullanmalarımda kesni çatladı doktor iğneye gerek yok demişti ama bu doktor direk iğne verdi gee iğne verir kesin yani
Sor doktora ama karın kol pek farketmiyodur diye düşünüyorum. Yaa inşallah bu ay tutar nedense bu ay için çok umutlu ve çok istekliyim. Sakın ilişkiyi ihmal etme. PaZartesiyi filan bekleme

Sor doktora ama karın kol pek farketmiyodur diye düşünüyorum. Yaa inşallah bu ay tutar nedense bu ay için çok umutlu ve çok istekliyim. Sakın ilişkiyi ihmal etme. PaZartesiyi filan bekleme
yok yok canm kesinlkle iğne gününde 1 gün önce ilşkiyi kesmiştik iğne oldum 36 saat bekledm sonra ilşki oldu oda bi kere gecenin 12 sinde uykulu uykulu ama ya hu gercektn herseyde doktoru dinlemıcn iğne vurulduktan sonra ilşki olsun ne olacak yani bizde korkuorz ole dedi doktor bi bildiği var girmeyelm diyoruz. Dün girdk ilişkiye bu aksam girmem ama cumartesi pazar yogun sekilde gireriz haftasonu denk gelmesi iyi oldu dinlenip dinlenip yaparz :)

İşte problem nerde diyosun ama doktor problem yok dyo canın daha da sıkılıo beklıosn gene olmuo beklemıosn tedavide ortada bişey yok gelıon gıdıon okadar
Dogru söylüyorsun canim olmadigi icn surekli bir problem ariyorsun ama bisey yok. Geriye dua edip beklemek kaliyor

Sonradan cikan bir cizgi oldugu icin cok umutlanmak istemiyorum tatlim ya ama insallah hamisimdir bebiskom

Benim de sonradan çıkmıştı kuzum :)

Yoksa yoktur ya benim elimde günlerce beklemiş ama hala kalbim kadar temiz bir hatıra defteri sayfası gibi testlerim var :)

Bence sen hamilesin :)

Benim de sonradan çıkmıştı kuzum :)

Yoksa yoktur ya benim elimde günlerce beklemiş ama hala kalbim kadar temiz bir hatıra defteri sayfası gibi testlerim var :)

Bence sen hamilesin :)
Insallah bebegim bilemiyorum ya dun negatif cikti onceki gün silikti bugun daha net cok karmasik oldugu icin karmakarisiğim tatlim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…