- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.361
Bebişim birakamamki sizleri ben ya çok ozlerim arada giricem ama birakmam sizleri canimbenimmmmmAnnemmm bizde seni çookk sevdik sende iyiki varsın. Taşınma için kolay gelsin canım. Arayı fazla açma çok bekletme bizi buralarda.
Kendine çok iyi bak canısı
Bata çok varken çizgi sonradan çıkıyo yaklaştıkça çizgi çıkma süresi azalıyor.yani bende öyle olmuştu bata 10 gün kala başlamıştım test yapmayaTatlım 5dakikadan sonra çıktıysa ciddiye alma derim ben
Kuzum sen napıyorsun nasılsın ne zaman döneceksinOrda bir çizgi bende gördüm canım yaaa
Kızzz hadi hayırlısı kuzummm
Bende yaşadım onu önce çizgi yoktu sonra baktım 20dakika geçtikten sonra çizgi gayet belirgin çıktı ama regl oldumBata çok varken çizgi sonradan çıkıyo yaklaştıkça çizgi çıkma süresi azalıyor.yani bende öyle olmuştu bata 10 gün kala başlamıştım test yapmaya
Aynen bende de sızlamalar oluyor hep değil ama ara ara giriyor. Akıntın başladı mıDemekki büyürken de ağrıo şuan yine batmalar var her gün büyürken batma oluo demekki.
yok daha canım dün cok vardı bugun yok sende durum nasıl bat günn ne zamnAynen bende de sızlamalar oluyor hep değil ama ara ara giriyor. Akıntın başladı mı
Bende o yapışkan denen akıntı yok ama su gibi geliyor arada. Benim bat 11 kuzum 15 günüm var dahayok daha canım dün cok vardı bugun yok sende durum nasıl bat günn ne zamn
benimde bat 16 bakalım pazartesi günü kesin iğne vereck doktor amannn ya bu sefer koldan mı vurdrsam etkisi daha mı iyi olurBende o yapışkan denen akıntı yok ama su gibi geliyor arada. Benim bat 11 kuzum 15 günüm var daha
Valla genelde karın diyolar ama bu senin 3. İğnen mi olacak?benimde bat 16 bakalım pazartesi günü kesin iğne vereck doktor amannn ya bu sefer koldan mı vurdrsam etkisi daha mı iyi olur
yok canım 1 kere vuruldum daha diğer klomen kullanmalarımda kesni çatladı doktor iğneye gerek yok demişti ama bu doktor direk iğne verdi gee iğne verir kesin yaniValla genelde karın diyolar ama bu senin 3. İğnen mi olacak?
Sor doktora ama karın kol pek farketmiyodur diye düşünüyorum. Yaa inşallah bu ay tutar nedense bu ay için çok umutlu ve çok istekliyim. Sakın ilişkiyi ihmal etme. PaZartesiyi filan beklemeyok canım 1 kere vuruldum daha diğer klomen kullanmalarımda kesni çatladı doktor iğneye gerek yok demişti ama bu doktor direk iğne verdi gee iğne verir kesin yani
yok yok canm kesinlkle iğne gününde 1 gün önce ilşkiyi kesmiştik iğne oldum 36 saat bekledm sonra ilşki oldu oda bi kere gecenin 12 sinde uykulu uykulu ama ya hu gercektn herseyde doktoru dinlemıcn iğne vurulduktan sonra ilşki olsun ne olacak yani bizde korkuorz ole dedi doktor bi bildiği var girmeyelm diyoruz. Dün girdk ilişkiye bu aksam girmem ama cumartesi pazar yogun sekilde gireriz haftasonu denk gelmesi iyi oldu dinlenip dinlenip yaparz :)Sor doktora ama karın kol pek farketmiyodur diye düşünüyorum. Yaa inşallah bu ay tutar nedense bu ay için çok umutlu ve çok istekliyim. Sakın ilişkiyi ihmal etme. PaZartesiyi filan bekleme
Dogru söylüyorsun canim olmadigi icn surekli bir problem ariyorsun ama bisey yok. Geriye dua edip beklemek kaliyorİşte problem nerde diyosun ama doktor problem yok dyo canın daha da sıkılıo beklıosn gene olmuo beklemıosn tedavide ortada bişey yok gelıon gıdıon okadar
Evet canim problem yasiyordum ama rahim filminden sonra pek bi sorun kalmadiRahim ağzı darlığı bende de var ilişkide problem yaşıyor musun hiç?
Doktor da ole soluo kadını bogazım gelıo sen bi işi bilmıosn dyesim gelıo ama mecbren susuyosn başka secenek yokDogru söylüyorsun canim olmadigi icn surekli bir problem ariyorsun ama bisey yok. Geriye dua edip beklemek kaliyor
Sonradan cikan bir cizgi oldugu icin cok umutlanmak istemiyorum tatlim ya ama insallah hamisimdir bebiskomOrda bir çizgi bende gördüm canım yaaa
Kızzz hadi hayırlısı kuzummm
Insallah tatlim insallah icine doğan gercek olur tatlimSen hamilesin :)
Sonradan cikan bir cizgi oldugu icin cok umutlanmak istemiyorum tatlim ya ama insallah hamisimdir bebiskom
Insallah bebegim bilemiyorum ya dun negatif cikti onceki gün silikti bugun daha net cok karmasik oldugu icin karmakarisiğim tatlim yaBenim de sonradan çıkmıştı kuzum :)
Yoksa yoktur ya benim elimde günlerce beklemiş ama hala kalbim kadar temiz bir hatıra defteri sayfası gibi testlerim var :)
Bence sen hamilesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?