- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.261
Kuzum senin yumurta catladi catlayacak vallaŞöyle bakınca asıl lh nin yüksek oldugu gün bugün oluyor
ay ters bakmışım sonradan farkettim sorun yokNasıl yani kuzum
Kuzum senin yumurta catladi catlayacak valla
ay ters bakmışım sonradan farkettim sorun yok
seninki 15.gün çatlamış sanırım ki silikleşmiş bugün, dünü değerlendirseydin canmEki Görüntüle 2172757 Hepsi böyle oldu
ayyy telden bakıyordum ondan oldu, bilgisayara geçince fark ettim :) maşallah çok iyiÖdümü kopardın kız :))
ben ağrım oldugunda çatlıyor sanmıştım geçen ayBu arada yumurta büyürken kesinlikle ağrı yapıyor haberiniz olsun
Dün çok ağrım vardı bugün gittim 15 olmuş bile maşallah
Değerlendirdik bakalım canımseninki 15.gün çatlamış sanırım ki silikleşmiş bugün, dünü değerlendirseydin canm
Hım doktora gittim miKız daha 15 mm belki yarına çatlarmıki :)
hadi hayırlısı gelsin bebiş :)Değerlendirdik bakalım canım
ben ağrım oldugunda çatlıyor sanmıştım geçen ay
Hım doktora gittim mitamam o ne zaman derse o zaman çatlasın ama cumartesi pazar çatlar herhalde dimi sen de biliyorsun öyle tahmin etmissindir
İnşallah Allah isteyen herkesin bebişini bağışlasınhadi hayırlısı gelsin bebiş :)
işte asıl mesele tamda orası :)Benim tahminim yarın akşama doğru silikleşmeye başlayacak
Yumurta yarına dek 18 mm olabilir
Çatlarsa iş bitmiyor döllenmeye uygunsa kocişin spermiyle romantik bir buluşma lazım
Yani reşit olması lazım
18 in altı olmaz
işte asıl mesele tamda orası :)
evet yumurtalık büyürken ağrı oluor dun banada olmustu ama çatlama değildi çatlama ağrısı bildiğin vijinana iğne saplanır gibi kıvrandırıorBenimki çatlamadıgına göre demekki büyürken de agrı oluyor
Çünkü ben o ağrıyı iyi bilirim :)
haklısın valla canm her 1 adımda oh dyoz sonunda ofAynen canım
Görüyorsun nelerle uğraşıyoruz :)
Yumurta büyüse mesele çatlasa mesele:)
Çatlama olur sonra gebelik testi mesele
Gözlerimiz şaşı oldu çizgi aramaktan :)
evet yumurtalık büyürken ağrı oluor dun banada olmustu ama çatlama değildi çatlama ağrısı bildiğin vijinana iğne saplanır gibi kıvrandırıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?