- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.281
Benim tahminim yarın akşama doğru silikleşmeye başlayacak
Yumurta yarına dek 18 mm olabilir
Çatlarsa iş bitmiyor döllenmeye uygunsa kocişin spermiyle romantik bir buluşma lazım
Yani reşit olması lazım
18 in altı olmaz
onu bilmıorm hıc tatmadım canımda benm akıntım fazlalasmıs normal dmiEvet canım çok farklı agrılar
Hatta bebeğin yerleşme ağrısı da başka
tabiki canım şöyle yaşını doldurmuş kendine güvenen olması lazım bizim nazlı yumurtalarimizi ikna etmek için
onu bilmıorm hıc tatmadım canımda benm akıntım fazlalasmıs normal dmi
iyi iyi birazdan işten cıkıcam doktora gececm bakalım neler olacak :)Gayet normal bu dönem akıntı iyidir ağrı iyidir rahat ol :)
iyi iyi birazdan işten cıkıcam doktora gececm bakalım neler olacak :)
iyi haberler inşallhMutlaka hemen yaz :)
iyi haberler inşallh
2 sokak öteye kuzumnereye taşınıyosun kuzum
Canım naptın ?iyi haberler inşallh
Kızlar hepinizi ÇOK sevdim ve çok seviyorum hepinizin ayrı yeri oldu bende IYIKI varsiniz ben artık giremem buralara malum 3 çocuk taşınma kv o yüzden kendinize çok cici bakın sizleri çok seviyorum beni unutmayın hamileler dikkat edin rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin hamile kalmak isteyenler insallah rabbim gonlunuzdekini hakkımızda nasip eylesin hepinizi ÇOK cokcokcok seviyorum sağlıcakla kalın4body1soul Sevsev12 M MiyavKedi oslem83 yvz13 True white ve ismini tam yazamadiklarim hoscakalinnnnn
iyi iyi birazdan işten cıkıcam doktora gececm bakalım neler olacak :)
Tatliskom insallah işlerini yoluna koyar yerleşir hemen gelirsiniz sana cok alistik burda bizi birakip gitme arada olsa gel bari kiz . Sensiz semaversiz napariz tatliskommmm.Kızlar hepinizi ÇOK sevdim ve çok seviyorum hepinizin ayrı yeri oldu bende IYIKI varsiniz ben artık giremem buralara malum 3 çocuk taşınma kv o yüzden kendinize çok cici bakın sizleri çok seviyorum beni unutmayın hamileler dikkat edin rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin hamile kalmak isteyenler insallah rabbim gonlunuzdekini hakkımızda nasip eylesin hepinizi ÇOK cokcokcok seviyorum sağlıcakla kalın4body1soul Sevsev12 M MiyavKedi oslem83 yvz13 True white ve ismini tam yazamadiklarim hoscakalinnnnn
Cnm arada gir ozletme kendiniKızlar hepinizi ÇOK sevdim ve çok seviyorum hepinizin ayrı yeri oldu bende IYIKI varsiniz ben artık giremem buralara malum 3 çocuk taşınma kv o yüzden kendinize çok cici bakın sizleri çok seviyorum beni unutmayın hamileler dikkat edin rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin hamile kalmak isteyenler insallah rabbim gonlunuzdekini hakkımızda nasip eylesin hepinizi ÇOK cokcokcok seviyorum sağlıcakla kalın4body1soul Sevsev12 M MiyavKedi oslem83 yvz13 True white ve ismini tam yazamadiklarim hoscakalinnnnn
Sağol.bebegjm tamamen çıkmam burdan arada ugrarim kiz birakamiyom sizleri ya bitanelerimmmmm çok iyi geliyosnz bana IYIKI varsinzTatliskom insallah işlerini yoluna koyar yerleşir hemen gelirsiniz sana cok alistik burda bizi birakip gitme arada olsa gel bari kiz . Sensiz semaversiz napariz tatliskommmm.
Simdiden sana kolay gelsin cokkk seviliyonnnn
Sende iyiki carsin balimmmSağol.bebegjm tamamen çıkmam burdan arada ugrarim kiz birakamiyom sizleri ya bitanelerimmmmm çok iyi geliyosnz bana IYIKI varsinz
Kolay gelsin canım unutma bizi bende seni çok sevdim işlerini yoluna koy bekliyoruz seniKızlar hepinizi ÇOK sevdim ve çok seviyorum hepinizin ayrı yeri oldu bende IYIKI varsiniz ben artık giremem buralara malum 3 çocuk taşınma kv o yüzden kendinize çok cici bakın sizleri çok seviyorum beni unutmayın hamileler dikkat edin rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin hamile kalmak isteyenler insallah rabbim gonlunuzdekini hakkımızda nasip eylesin hepinizi ÇOK cokcokcok seviyorum sağlıcakla kalın4body1soul Sevsev12 M MiyavKedi oslem83 yvz13 True white ve ismini tam yazamadiklarim hoscakalinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?