- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #5.241
zaten kahveni içp eve gecene kadar saat 5 olur :)
Evlerimiz arası on metre kuzum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten kahveni içp eve gecene kadar saat 5 olur :)
:) he cokta ovulasyon testine takılma canm sen haftaiçine kadar devam ilşkiye ozmnEvlerimiz arası on metre kuzum :))
:) he cokta ovulasyon testine takılma canm sen haftaiçine kadar devam ilşkiye ozmn
dayanamadım 3 liralık testlerden yaptım kızlar. malesef tek çizgi((((((((((( gerçi bata daha 4 gün var ama moralim bozuldu çok offffffffff galiba gene olmadı
![]()
ekledim cnm ekeTestini yollarmısın canım
ekledim cnm eke
evet canım yumurtlama zamanımdan eminin 16 temmuzda oldu. ovu testi kullandım.Evet tatlım negatif gibi
Peki yumurtlama zamanından eminmisin henüz batına var çünkü
işte benim problemım lh hormonum 16 cıkmıstı yumurta tembel yumurtlama oluor ama 13. gün çatlaması gerekirken 26. gün çatlıo o yuzden takip edemıordmDeğerlendiriyoruz hergün riske atamicam artık yoruldum çok inan ki
Lh ile ilgili araştırmalar yapıyorum şuan
Anladıgım kadarı ile lh yumurtlamayan kadınlarda yükselmiyor
Yumurta iş görürmü bilinmez çatlama demek ille de döllenme olucak demek değil
Ama pko olan kadınlarda dengesiz dalgalanmalar oluyor böyle düzenli çizgiler ve tam pik yakalamak zor oluyor
Demekki lh ve yumurta dogrudan ilişkili
işte benim problemım lh hormonum 16 cıkmıstı yumurta tembel yumurtlama oluor ama 13. gün çatlaması gerekirken 26. gün çatlıo o yuzden takip edemıordm
Evett çok az kalmış :)Kuzum yaptım bugün daha da koyu
Aferin ona :))
Yarın çatlicak sanırım
Çünkü ancak büyür 15 mm :)
Hiç sorma kuşummmm hemde 1 hafta içinde toplanmam lazimÇok geçmiş olsun bitanem Allah kolaylık ve sabır versin sana.
Hele ki şu taşınma işi ay ne zordur bide bu sıcaklarda offf.
aynen aynen canım hadi top sende kocanla :)Kuzum yaptım bugün daha da koyu
Aferin ona :))
Yarın çatlicak sanırım
Çünkü ancak büyür 15 mm :)
15.16 da daha koyu duruyo sanki neden ?Toptan böyle
nereye taşınıyosun kuzumHiç sorma kuşummmm hemde 1 hafta içinde toplanmam lazim
15.16 da daha koyu duruyo sanki neden ?
15.16 da daha koyu duruyo sanki neden ?