- 2 Kasım 2015
- 468
- 677
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.301
Biz de seni çok sevdik Allah senin de hakkında en hayırlı olanı nasip etsin inşallah canımKızlar hepinizi ÇOK sevdim ve çok seviyorum hepinizin ayrı yeri oldu bende IYIKI varsiniz ben artık giremem buralara malum 3 çocuk taşınma kv o yüzden kendinize çok cici bakın sizleri çok seviyorum beni unutmayın hamileler dikkat edin rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin hamile kalmak isteyenler insallah rabbim gonlunuzdekini hakkımızda nasip eylesin hepinizi ÇOK cokcokcok seviyorum sağlıcakla kalın@4body1soul Sevsev12 @MiyavKedi @oslem83 yvz13 @True white ve ismini tam yazamadiklarim hoscakalinnnnn
canım gittim en büyğü 10mm imiş büyümeye başlamıslar dedi pazartesi tekrar gel dediCanım naptın ?
canım bi kaç tane yumurta var ama en büyüğü 10mm dedi büyümeye yeni başlamıslar pazartesi tekrar kontrol var pazartesi gününe 22mm olur.Tatlım nedir durum
kaç dakika sonra çıktı baya görülüyor canmKizlar bu sabah yaptim testi yine sonradan cikan bir cizgi var iki gun onceki hafif silikti dün negatifti bugünkü ise biraz daha belirgin anyalamadim
Tatlım 5dakikadan sonra çıktıysa ciddiye alma derim benKizlar bu sabah yaptim testi yine sonradan cikan bir cizgi var iki gun onceki hafif silikti dün negatifti bugünkü ise biraz daha belirgin anyalamadim
Canim 10 dk kadar bekledim bisey çıkmadı sonra uyumusum uyandigimda 1 saat gecmisti iste canimkaç dakika sonra çıktı baya görülüyor canm
Doğru söylüyorsun umutlaniyor insan ama daha onceki aylarda hicbir zaman boyle olmamisti benim testlerTatlım 5dakikadan sonra çıktıysa ciddiye alma derim ben
Ah ahhh kaç kez yaşadım onu bi bilsenDoğru söylüyorsun umutlaniyor insan ama daha onceki aylarda hicbir zaman boyle olmamisti benim testler
canım bat ne zamandı senın?Canim 10 dk kadar bekledim bisey çıkmadı sonra uyumusum uyandigimda 1 saat gecmisti iste canim
Canım naber sende durum nasılAh ahhh kaç kez yaşadım onu bi bilsen
bat ını bilmiyorum ama en garantisi kan vermek böyle de çıkıyosa testin kan ver bence canımKizlar bu sabah yaptim testi yine sonradan cikan bir cizgi var iki gun onceki hafif silikti dün negatifti bugünkü ise biraz daha belirgin anyalamadim
kaç günün var canmCanim 10 dk kadar bekledim bisey çıkmadı sonra uyumusum uyandigimda 1 saat gecmisti iste canim
İnşallah canımbata kaldı 3 gün. yaptığım testin negatif çıkmasına rağmen bir umut hala bekliyorum inşş kırmızıları görmem.
1 agustos canimcanım bat ne zamandı senın?
Daha erken canim bata 4 gün var bekliyeyim biraz dahabat ını bilmiyorum ama en garantisi kan vermek böyle de çıkıyosa testin kan ver bence canım
yarın sabah birdaha yap bakalım ne çıkıcak, inşallah pozitif
Ayy insallah su test yüzünden uyuyamiyorum yayarın sabah birdaha yap bakalım ne çıkıcak, inşallah pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?