- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.221
En az 18 mm olması gerekiyor çatlatma iğnesi vermesi için diye biliyorum o büyür biraz daha çatlar sonra 18-22 mm sağlıklı yumurta
canm kaçıcı günün pekiKızlar dayanamadım dr a geldim
15 mm bir yumurtam var inşallah çatlar
İnşallah kuzummm yaaa nasıl sevinicem .Tatliskom sabah yaptigim test sonradan silik cizgi cikti yarin tekra bakacam insallah yine ikinci çizgiyi görürüm şu an kasik ağrılarım var arada adet sancisi tutuyor beni
canm kaçıcı günün peki
Peki bu ay klomen kullandınmı17. Gün canım
Çatlarsa geç çatlamış olucak bu ay
Geçen ay kullandıgım klomen ve iğne mahvetti beni
Erken adet oldum dengem şaştı
Çok geçmiş olsun bitanem Allah kolaylık ve sabır versin sana.Çok hasta kuzum ya ayakta geziyor yiyor içiyor ama kemik erimesi çok ilerledi kendi evinde de tek kalamaz ondan böyle oldu
Kızlar dayanamadım dr a geldim
15 mm bir yumurtam var inşallah çatlar
Bende yaptırmıştım yumurta takibi bazısı küçük kalıyo büyümüyor ondan görememiştir mesela bende 4-5 yumurta görmüştü sadece biri 11 di diğerleri 4-5 falandı.birde vajinal ultrason da kolay bulunuyor yumurtalar karından baktırdıysan ondan görememiştir olabilirEvet kuzum zaten yarına çatlar çatlasa da
Yalnız üç tane vardı yumurta diğerleri neden görünmedi acaba
Çörekotu bal tarçın kullandım pzt çok küçüklerdi yumurtalar şuan bir tane gördü 15 olmuş dedi bakalım ovu testi nasıl çıkcak
Bende yaptırmıştım yumurta takibi bazısı küçük kalıyo büyümüyor ondan görememiştir mesela bende 4-5 yumurta görmüştü sadece biri 11 di diğerleri 4-5 falandı.birde vajinal ultrason da kolay bulunuyor yumurtalar karından baktırdıysan ondan görememiştir olabilir
İnşallah büyüyüp kocaman olsun çatlasın canımcımm
Anladım canım inşallah bu büyür güzelce çatlar gelen misafiri kabul eder kızına bir kardeş gelir :)Geçen sefer karından görmüştü ondan dedim kuzum
Vajinal bakmadı başka dr vardı zaten benimki yokmuş bugün
Peki bu ay klomen kullandınmı
Anladım canım inşallah bu büyür güzelce çatlar gelen misafiri kabul eder kızına bir kardeş gelir :)
benim yumurta 9. gün gittiğimde 10mm isi 4 günde 22 mm olmustu 3mm olarak büyümüş günde senin yarın 18 olur cumartesi 21 mm olur catlamaya hazır cumartesi pazar ve yarın cok önemlı ozamanYok kuzum bu ay kullanmadım
benim yumurta 9. gün gittiğimde 10mm isi 4 günde 22 mm olmustu 3mm olarak büyümüş günde senin yarın 18 olur cumartesi 21 mm olur catlamaya hazır cumartesi pazar ve yarın cok önemlı ozaman
canım zaten dokta gitmişin catlama olsa solerdi yapsana bi bakalm ne cıkacakEvet kuzum ben de öyle tahmin ettim
O zaman ovulasyon testimin daha koyu çıkması lazım bugün
Silik çıkarsa napcam ben
canım zaten dokta gitmişin catlama olsa solerdi yapsana bi bakalm ne cıkacak
tamam ozaman canm bekle bakalım bende aksam gitcem cok heyecanlıyım sanki bu ay olacak gibi zaten olmazsa gitmem artk klomende kullanmamHergün 5 gibi yapıyorum o saati bekleyeyim dedim kuzum
tamam ozaman canm bekle bakalım bende aksam gitcem cok heyecanlıyım sanki bu ay olacak gibi zaten olmazsa gitmem artk klomende kullanmam
zaten kahveni içp eve gecene kadar saat 5 olur :)Olur kuzum inşallah rahat ol sen :)
Bak gaza geldim bir kahve içip yapıcam testi :) annemdeyim şimdi gidip yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?