Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aramızda 1 gün var yani benim de 16. Gün testim pik gibi
Değerlendirmeyi unutma bugün yarın çatlar seninki :)
değerlendiriyoruz canım sağolasın valla bu sefer ben istiyom bizimkinin uykusu geliyor yatıyor kaç gecedir terse döndü o benim peşimden koşuyodu şimdi ben bebişimiz olsun o daha çok koşar peşimden şaşkın

Günaydın kızlar... Ameliyat sonrası dinleniyorum biraz ben çok girmiyorum bu ay biz dinlenmedeyiz doktor 6 ay normal yoldan deneyin dedi ama ben polikistikover liyim yani adetlerim düzensiz doktor 6 ay sana hicbir sekilde ilaç vermek istemiyorum ama adetin duzenli gelecek mi takip et yine bana dönus yap dedi biliyorum benim adet yine gelmeyecek vaktinde ne ovulasyon nede doktor takibi yaptırmak istemiyorum ama geç kalırsa mecbur gideceğim ameliyat tan sonra şansım çok artmis 6 ay yüksek şansa sahip misim kaçırmak istemiyorum Allah'ın izniyle de hayirlisiyha da olur inşallahtum isteyenlere de Rabbim nasip eder inşallah

Bu adamları ne yapmalı :))
Ama o bebiş karnında bir büyümeye başlasın bir duysun kalp sesini o zaman anlar :)
Bizde dün degerlendirdik canım bakalım bugün testim hala koyumu silikleşmişmi

Dr çatlamış derse kocanın başka şansı yok bugünü değerlendirmelisiniz biliyosun dimi :))
İnşallah demez ilacım dün bitti 6. günüm bu kadar kısa sürede büyümez sanmıorm normalde adetn 3 günü başlıodm 14. gün catlıodu inşallh iğnem haftasonuna denk gelir evde bol bol o işle uğraşırız

Nasıl sen ilaca adetin kaçıncı günü başladın?

6 günü başlattı doktor canım.

6. Günü başladın hapları içtin ordan da 5 gün yani bugün 11. Gün dimi?
Ben iğnemi 11. Gün oldum acilen hemde
23 mm olmuş almış başını gidiyodu
Klomenle daha erken çatlar canım yumurtan

6. Günü başladın hapları içtin ordan da 5 gün yani bugün 11. Gün dimi?
Ben iğnemi 11. Gün oldum acilen hemde
23 mm olmuş almış başını gidiyodu
Klomenle daha erken çatlar canım yumurtan
adetimin 5 günü çagırdı rahim kalınlığına bakmak için ince dedi duvar kolemene devam edelim dedi bende ama bugun 5. gün 3 gün başlıyorsuk dedim sıkıntı olmaz içmeye başla 2 gün sonra gel dedi ben nisanda klomene 3. günü başladım 13. gün kontrolde yumurtam 22mm olmustu ertesi gün iğne vuruldum canm

Amin canım
İnşallah bu ameliyat sonrası şıp diye gebe kalırsın :)

Tamam bugün dr dan çıkınca yaz mutlaka bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…