• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En az 18 mm olması gerekiyor çatlatma iğnesi vermesi için diye biliyorum o büyür biraz daha çatlar sonra 18-22 mm sağlıklı yumurta

Evet kuzum zaten yarına çatlar çatlasa da
Yalnız üç tane vardı yumurta diğerleri neden görünmedi acaba
Çörekotu bal tarçın kullandım pzt çok küçüklerdi yumurtalar şuan bir tane gördü 15 olmuş dedi bakalım ovu testi nasıl çıkcak

Evet kuzum zaten yarına çatlar çatlasa da
Yalnız üç tane vardı yumurta diğerleri neden görünmedi acaba
Çörekotu bal tarçın kullandım pzt çok küçüklerdi yumurtalar şuan bir tane gördü 15 olmuş dedi bakalım ovu testi nasıl çıkcak
Bende yaptırmıştım yumurta takibi bazısı küçük kalıyo büyümüyor ondan görememiştir mesela bende 4-5 yumurta görmüştü sadece biri 11 di diğerleri 4-5 falandı.birde vajinal ultrason da kolay bulunuyor yumurtalar karından baktırdıysan ondan görememiştir olabilir

Bende yaptırmıştım yumurta takibi bazısı küçük kalıyo büyümüyor ondan görememiştir mesela bende 4-5 yumurta görmüştü sadece biri 11 di diğerleri 4-5 falandı.birde vajinal ultrason da kolay bulunuyor yumurtalar karından baktırdıysan ondan görememiştir olabilir

Geçen sefer karından görmüştü ondan dedim kuzum
Vajinal bakmadı başka dr vardı zaten benimki yokmuş bugün

benim yumurta 9. gün gittiğimde 10mm isi 4 günde 22 mm olmustu 3mm olarak büyümüş günde senin yarın 18 olur cumartesi 21 mm olur catlamaya hazır cumartesi pazar ve yarın cok önemlı ozaman

Evet kuzum ben de öyle tahmin ettim
O zaman ovulasyon testimin daha koyu çıkması lazım bugün
Silik çıkarsa napcam ben :(

tamam ozaman canm bekle bakalım bende aksam gitcem cok heyecanlıyım sanki bu ay olacak gibi zaten olmazsa gitmem artk klomende kullanmam

Olur kuzum inşallah rahat ol sen :)
Bak gaza geldim bir kahve içip yapıcam testi :) annemdeyim şimdi gidip yapıcam

Back
X