- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.681
Yok tatlım yok almadikTrue white canim tekrar test yaptin mi
Anneyimbenanne35 sen naptin canim kaynanana sidige batirilan seyden aldirdin mi :)
Klomen etkisi olabilir tatlim bende olmustu altimi islatmisim gibi oluyordugünaydın hatunlar güzel anne adayları ve inşallah kısa sürede anne adayı olucak kardeşlerim
ben de inşallah :)
benim su gibi akıntım var çok fazla bu ne acaba
özellikle baktı dr rahim yumurtalıklar temiz
enfeksiyon vs yok
yumurta görememişti cuma günü
nasıl olucak o yumurtalar yoksa gecen ay kullandıgım klomen etkisiyle erkenmi çatladı bilmiyorum
ama akıntım çok neler oluyor içerde acaba
Aselam tatliskom iyiyim sen nasilsin test yaptin mi bugunSelam kızlardır nasılsınız?
Klomen etkisi olabilir tatlim bende olmustu altimi islatmisim gibi oluyordu
Evet tatlim iki ay kullandim. Neden olduğunu hic bilemiyorim. Bide adetim erkenden gelmisti onu kullandigim icinevet güzel tanımladın :) aynen öyle oluyor
peki klomeni kullandınmı sende ? akıntı neden olmuştu ?
Iyi sukur canisi sen nasilsin varrmi gelen giden durumlar nasıl kuzumSelam kızlardır nasılsınız?
Evet tatlim iki ay kullandim. Neden olduğunu hic bilemiyorim. Bide adetim erkenden gelmisti onu kullandigim icin
Erken catlamis da olabilir canim ya da yumuryalarin gelismedi mi bu ay tekrardan gittin mi doktorabenim de klomen kullandıgım ay erken geldi adet
iğneden tam 14 gün sonra geldi çünkü
sence etkisi devam edip ilk 7 günde yumurta çatlamış olabilirmi?
10. ve 11. gün gittim iki gün de yumurta yoktu
Erken catlamis da olabilir canim ya da yumuryalarin gelismedi mi bu ay tekrardan gittin mi doktora
Incirin yumurta büyüttüğünü söylüyorlar canim ben bu ay yedim bol bol valla bide kuruyemiş. Insallah ise yarar.en son cuma gittim canım 11. gün
dr um umutsuz konuşmuyor bence yumurtlarsın diyor
çünkü adetlerim düzenli gidiyor
yumurtlama problemin olsa bu kadar düzenli gitmez ve hormon testlerinde anlaşılırdı acele etme dedi
iki güne bir ilişki önerdi
eger adet olursan klomene başlayalım doz arttırarak dedi
Incirin yumurta büyüttüğünü söylüyorlar canim ben bu ay yedim bol bol valla bide kuruyemiş. Insallah ise yarar.
Sende deneyebilirsin.
Klomen benim dengemi alt üst ediyor.
Git bebisim gözük icin rahat olsunhaklısın canım
incire ben de dadandım tam zamanı şimdi
inşallah işe yarar
pzt tekrar bir kontrole gitsemmi diyorum ama eger hala yumurta yok derse kötü olacağım
akışına bırakıp bat bekleyeyim diyorum nasılsa diğer ayki tedavi belli
Gelecek ay bide ona başlarım canim herseyi deniyoruz zaten klomenden daha iyidir en azindan doğalhaklısın canım
incire ben de dadandım tam zamanı şimdi
inşallah işe yarar
pzt tekrar bir kontrole gitsemmi diyorum ama eger hala yumurta yok derse kötü olacağım
akışına bırakıp bat bekleyeyim diyorum nasılsa diğer ayki tedavi belli
Git bebisim gözük icin rahat olsun
Yoğun akintidan sonra yumurta çatlıyor aslinda insallah seninkide öyledir canimçok kararsızım canım ya
bugün yine çok yogun akıntım var
Yoğun akintidan sonra yumurta çatlıyor aslinda insallah seninkide öyledir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?