- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.661
bebeğe de topiğe de ara verdim gibi oldu aslinda bat 1 ağustosta bu ay hiiiiç birşey olmadı zaten eşimle küsmüştük daha yeni yeni barışıyoruz
Kızlar bel ağrısı kasıklarda kramplar yumurtlama belirtisi midir? Dün veya bugün yumurtlamalıydım ama lh testinde çizgi hala silik çıkıyor. Adetim bittiğinden beri her gün iki kez test yapıyorum. Kaçırmış olmamın imkanı yok. Müthiş bi bel ağrım var. Bu geceyi değerlendirsem mi? Erkek bebek için olabildiğince yumurtlamaya yakın yapmak gerekiyormuş onun için
Bilmiyorum cnm adetimde DAMLA damla kahve geldi ya suphelendim bakaljm koyulasirsa vardirKiz senin testler hep böyle silik cikiyor acaba gecen defa vardi da kan da mi çıkmadı
Yoo yorulmadım aksine merak ediyorum :)True white tatlım seni bu ay bu testler ne çok yordu yaa sürekli silik bir şekilde görülüyor.. bence bir daha kan ver bakalım yaa
Millet portakalli ordek yesin ben bal mi yiyicemAh inşalalh ağzın bal yesin emi
Sen de temelli takmiyon ailenin yaninda nasil sey edecende hamis olacanBende cok fazla takmamak icin ailemin yanina geldim iste biraz da olsa kafam dagiliyor iste
Canim cok sıkılıyor ya bebis dun bir arkadaşımın gebe kaldigini ogrendim daha da stres yaptim isteSen nasilsin beybisi ne var ne yok kiz sen kaç yasindasin netfr yasiyosun ismin ne hele de bi
Yok kiz o dönem bitti bata 12 var su iki uc günü daha atlatayim testlere baslarim artkMillet portakalli ordek yesin ben bal mi yiyicem
Sen de temelli takmiyon ailenin yaninda nasil sey edecende hamis olacan
Inşallah canım bu ay pek ümidim yok ama herşey allahın elinde bir mucize olur eğer rabbim nasip ederseCanim bende bu ay 33 .günde oldum .canini hic skma.Herkesin kendine özgü yapisi var.Eşin içinde geçmiş olsun . Hersey duzelecek bunu kendine aşıla
Aaaa iyiymis o zaman hadi bakalim gene test yorumcular baslasin goreveYok kiz o dönem bitti bata 12 var su iki uc günü daha atlatayim testlere baslarim artkbakalim insallahhhh silik de olsa cift cizgi görebilirim
Heee tatliskom bende kübra 26 yasindayim biliyom zaten 10 yıldır izmirdeyim erzurumdan izmir e gelin geldim bende insallah seninde olucak kuşummmm sıkma caniniCanim cok sıkılıyor ya bebis dun bir arkadaşımın gebe kaldigini ogrendim daha da stres yaptim iste
Ilknur ben tatliskom dbakirda yasiyom oraya gelim gittim 27 yasindayim senden bir yas buyukum
Sen tam bir kuzu ı ye tatlim aaa ayipsinMillet portakalli ordek yesin ben bal mi yiyicem
Sen de temelli takmiyon ailenin yaninda nasil sey edecende hamis olacan
Ayyy insallah canim benimAaaa iyiymis o zaman hadi bakalim gene test yorumcular baslasin goreve
Ins bu ay olur
Memnun oldum kübümmmm insallah Rabbim bize verirHeee tatliskom bende kübra 26 yasindayim biliyom zaten 10 yıldır izmirdeyim erzurumdan izmir e gelin geldim bende insallah seninde olucak kuşummmm sıkma canini
Inşallah nurum canım benimmmm insallahMemnun oldum kübümmmm insallah Rabbim bize verir
olur öyle kuzum ben de yaşamıştım onu bi defa :)
Evet bebiskom ilk olacak insallahSevsev12 senin ilk mi olacak
Amin canım çok teşekkür ederim hepimize inşallah :)Hayirli olsun canim Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Hayırlısı bakalım dinlenmeye çekildim tam eylül batını bekleyecem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?