• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bel ağrısı kasıklarda kramplar yumurtlama belirtisi midir? Dün veya bugün yumurtlamalıydım ama lh testinde çizgi hala silik çıkıyor. Adetim bittiğinden beri her gün iki kez test yapıyorum. Kaçırmış olmamın imkanı yok. Müthiş bi bel ağrım var. Bu geceyi değerlendirsem mi? Erkek bebek için olabildiğince yumurtlamaya yakın yapmak gerekiyormuş onun için :110:

sen en az iki güne bir değerlendir canım

Sen nasilsin beybisi ne var ne yok kiz sen kaç yasindasin netfr yasiyosun ismin ne hele de bi
Canim cok sıkılıyor ya bebis dun bir arkadaşımın gebe kaldigini ogrendim daha da stres yaptim iste
Ilknur ben tatliskom dbakirda yasiyom oraya gelim gittim 27 yasindayim senden bir yas buyukum:dondurma:

Canim cok sıkılıyor ya bebis dun bir arkadaşımın gebe kaldigini ogrendim daha da stres yaptim iste
Ilknur ben tatliskom dbakirda yasiyom oraya gelim gittim 27 yasindayim senden bir yas buyukum:dondurma:
Heee tatliskom bende kübra 26 yasindayim biliyom zaten 10 yıldır izmirdeyim erzurumdan izmir e gelin geldim bende insallah seninde olucak kuşummmm sıkma canini

Back
X