Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En azindan bir an once folik asite baslarsin ben bir ay once baslamama ragmen doktor bu kez gittigimde folik asitin onemini belirtti

Kaynanana soyle patik yelek ormeye baslasin sirf cene calismasin
Oooo ona desem derki sus hele duymasın kimse tabi daha bişey belli değil bu test böyle çıkınca çok heveslendim ama kan verdim makine bozuldu ya goguslerim.patlicak resmen baş dönmesi var 2 gündür eğer kandada cikmassa yuh artık derim 3 gün var bata

Canim gogus uclari onemli dokununca aci var mi

Geçen ay benimde oyle oldu sanirim stresten.Cunku ben 15 tatiline getirmek istemistim dogumu olmayinca cok uzulmustum bu ay o kadar takmadim kafaya hatta klomen bile 5 tane icmem lazimdi 2 kere icip birakmistim.
Rahat ol sende
Bende cok fazla takmamak icin ailemin yanina geldim iste biraz da olsa kafam dagiliyor iste

Hergeceyi degerledir tatlim ben cift cizgiyi gördükten sonraki 4 gunu daha degerlendirdim riske atmak istemedim insallah ise yarar bu ay

En azindan bir an once folik asite baslarsin ben bir ay once baslamama ragmen doktor bu kez gittigimde folik asitin onemini belirtti
Bende folik asite başladım tekrardan ama uykumu getirsin yatayim die aliyorim ama ise yarıyor . Folikasit insanda yorgunluk ve uyku yapıyor o yuzden gece almak daha iyi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…