- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.641
Sen regli olmamismiydin canimKizlar silikti kuruyunca netlesti varmıdır bişey
Cnm az leke leke kahve ve pembe sonra kahve damla damla oldu bu ay bende test yaptimSen regli olmamismiydin canim
Bu teste gore hamilesin cunku
Bi kac kere daha tekrarla kaset testi ayni sekilde cikarsa bence kan verCnm az leke leke kahve ve pembe sonra kahve damla damla oldu bu ay bende test yaptim
Ewt cnm dimi bende öyle düşünüyorumBi kac kere daha tekrarla kaset testi ayni sekilde cikarsa bence kan ver
Tatlım ne zaman olmuştun adet sen çünkü buna göre hamilesin bak benimkide böyle cıktı şenle aynı şeyleri yaşıyoruz z şuanda yaKizlar silikti kuruyunca netlesti varmıdır bişey
Kaynanana soyle patik yelek ormeye baslasin sirf cene calismasinTatlım ne zaman olmuştun adet sen çünkü buna göre hamilesin bak benimkide böyle cıktı şenle aynı şeyleri yaşıyoruz z şuanda yaEki Görüntüle 2171212
Oooo ona desem derki sus hele duymasın kimse tabi daha bişey belli değil bu test böyle çıkınca çok heveslendim ama kan verdim makine bozuldu ya goguslerim.patlicak resmen baş dönmesi var 2 gündür eğer kandada cikmassa yuh artık derim 3 gün var bataKaynanana soyle patik yelek ormeye baslasin sirf cene calismasin
Canim gogus uclari onemli dokununca aci var miOooo ona desem derki sus hele duymasın kimse tabi daha bişey belli değil bu test böyle çıkınca çok heveslendim ama kan verdim makine bozuldu ya goguslerim.patlicak resmen baş dönmesi var 2 gündür eğer kandada cikmassa yuh artık derim 3 gün var bata
10 ağustosta adet değildi damla damla kahve sinra pembe kahve gene damla damla oldu tuhafı ewt senle aynı şeyi yaşadık bu ayTatlım ne zaman olmuştun adet sen çünkü buna göre hamilesin bak benimkide böyle cıktı şenle aynı şeyleri yaşıyoruz z şuanda yaEki Görüntüle 2171212
Uçlarında az var canm ala kendileri çok açıyor ya bide çıkmazsa bu çizgi çok net ama ya baya heveslendirdi beni kuzumCanim gogus uclari onemli dokununca aci var mi
Ins olur nisan analari topigineUçlarında az var canm ala kendileri çok açıyor ya bide çıkmazsa bu çizgi çok net ama ya baya heveslendirdi beni kuzum
Ah inşalalh ağzın bal yesin emiIns olur nisan analari topigine
Bende cok fazla takmamak icin ailemin yanina geldim iste biraz da olGeçen ay benimde oyle oldu sanirim stresten.Cunku ben 15 tatiline getirmek istemistim dogumu olmayinca cok uzulmustum bu ay o kadar takmadim kafaya hatta klomen bile 5 tane icmem lazimdi 2 kere icip birakmistim.
Rahat ol sende
Hergeceyi degerledir tatlim ben cift cizgiyi gördükten sonraki 4 gunu daha degerlendirdim riske atmak istemedim insallah ise yarar bu ayKızlar bel ağrısı kasıklarda kramplar yumurtlama belirtisi midir? Dün veya bugün yumurtlamalıydım ama lh testinde çizgi hala silik çıkıyor. Adetim bittiğinden beri her gün iki kez test yapıyorum. Kaçırmış olmamın imkanı yok. Müthiş bi bel ağrım var. Bu geceyi değerlendirsem mi? Erkek bebek için olabildiğince yumurtlamaya yakın yapmak gerekiyormuş onun için
Kiz senin testler hep böyle silik cikiyor acaba gecen defa vardi da kan da mi çıkmadıKizlar silikti kuruyunca netlesti varmıdır bişey
Bende folik asite başladım tekrardan ama uykumu getirsin yatayim die aliyorim ama ise yarıyor . Folikasit insanda yorgunluk ve uyku yapıyor o yuzden gece almak daha iyi canimEn azindan bir an once folik asite baslarsin ben bir ay once baslamama ragmen doktor bu kez gittigimde folik asitin onemini belirtti
Sen nasilsin beybisi ne var ne yok kiz sen kaç yasindasin netfr yasiyosun ismin ne hele de bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?