- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #4.701
Yapmadım akıntım var pzt ins cnmTrue white canim tekrar test yaptin mi
Anneyimbenanne35 sen naptin canim kaynanana sidige batirilan seyden aldirdin mi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadım akıntım var pzt ins cnmTrue white canim tekrar test yaptin mi
Anneyimbenanne35 sen naptin canim kaynanana sidige batirilan seyden aldirdin mi :)
Insallah canim duzenli bir adetin varsa illa yumurtan olur zaten sadece iste zamani bilmiyoruz.inşallah canım sağolasın
3 günde o kadar büyümez yumurta ama belkide yaklaşıyodur çatlama
normalde benim 15. gün çatlar bugün 13. gün
Insallah canim duzenli bir adetin varsa illa yumurtan olur zaten sadece iste zamani bilmiyoruz.
Kiz benim ovu testi 12. Gün tam belirgin oldu sonra da siliklesti . Ben 28 gunde bir adet oluyorum normalde ama normal yumurtlama gününü hesap edersek 14. Güne denk geliyor iyiki öncesinden basliyoruz calismalara![]()
Valla mi gizevet canım yumurtlama bir iki gün erken ya da geç olabiliyor
ben bir sene boyunca ovu yaptım gördüm
sadece bu ay yapmadım ovu testlerini
valla bizde her fırsatta degerlendiriyoruz :)
Insallah bu ay tutar canim boşa gitmezevet canım yumurtlama bir iki gün erken ya da geç olabiliyor
ben bir sene boyunca ovu yaptım gördüm
sadece bu ay yapmadım ovu testlerini
valla bizde her fırsatta degerlendiriyoruz :)
Iyiyiz tatliskom bura cok sessizlesti artk ya .Kizlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ben giremiyom pek sizde yoksunuz yaa
Yok anam yok gözü üstümde ya bide taşınma işi çıktı test yapmadim daha kuzum ya ne bileyim 2 gün kaldı bata bakalım nolcak artık pek belirtimde kalmadi sadece goguslerim sis ve agiriyo sende nr var ne yokIyiyiz tatliskom bura cok sessizlesti artk ya .
Sen napiyon kiz test yapmadin mi .kayniş izin vermiyor mu kiz teli eline almaya
Aaaaaaaa oldu mu simdi biz semaver istiyodukYok anam yok gözü üstümde ya bide taşınma işi çıktı test yapmadim daha kuzum ya ne bileyim 2 gün kaldı bata bakalım nolcak artık pek belirtimde kalmadi sadece goguslerim sis ve agiriyo sende nr var ne yok
Sorma ya he valla karıştırdı ortalığı ama sen gel yeterki semaver hakkındada yakarım ben canimAaaaaaaa oldu mu simdi biz semaver istiyoduk
Bak geldi ortaligi karistirdi demi ogluna tasinin Allah tasinin dedi![]()
Taşınma nerden çıktı kızYok anam yok gözü üstümde ya bide taşınma işi çıktı test yapmadim daha kuzum ya ne bileyim 2 gün kaldı bata bakalım nolcak artık pek belirtimde kalmadi sadece goguslerim sis ve agiriyo sende nr var ne yok
Kaynanasi ortaligi karistirmis villa gibi ev apartman dairedi neyinize yetmiyo dedim buraya bu kadar para verilir mi demisTaşınma nerden çıktı kız
Nasil gidiyo hamislik ne zaman gidicen doktoraTaşınma nerden çıktı kız
Nereye tasiniyon tatliskom ya .Yok anam yok gözü üstümde ya bide taşınma işi çıktı test yapmadim daha kuzum ya ne bileyim 2 gün kaldı bata bakalım nolcak artık pek belirtimde kalmadi sadece goguslerim sis ve agiriyo sende nr var ne yok
Erzurumun neresinden geldim canımHeee tatliskom bende kübra 26 yasindayim biliyom zaten 10 yıldır izmirdeyim erzurumdan izmir e gelin geldim bende insallah seninde olucak kuşummmm sıkma canini
Cuma gittim yükselmişti değerim kese görünmez deri.30 temmuzda gidicem canım hormonlar beni ağlak bişey yaptı herşeyi kafaya takıyorumNasil gidiyo hamislik ne zaman gidicen doktora
hahaaa semaver keyfi ha.görüyon mu kaynanayı evi değiştittiriyoKaynanasi ortaligi karistirmis villa gibi ev apartman dairedi neyinize yetmiyo dedim buraya bu kadar para verilir mi demis
Haaaa bi de surekli semaver keyfi yapiyo demis![]()
Merkez kuzum palandöken tarafından kYakyoluErzurumun neresinden geldim canım
Aynen öyle oluyor tatlım 2 sokak öteye taşınıyorum kuzummmmmNereye tasiniyon tatliskom ya .
Benim karnim çok agriyor midemde mi sorun var cok yemek mi yiyorum bilemiyorum tatliskom anlayamadım.
Belirtiler kaybolunca adet geliyor genelde tatlim
KocadannnnnnnnnTaşınma nerden çıktı kız