• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canım sağolasın
3 günde o kadar büyümez yumurta ama belkide yaklaşıyodur çatlama
normalde benim 15. gün çatlar bugün 13. gün
Insallah canim duzenli bir adetin varsa illa yumurtan olur zaten sadece iste zamani bilmiyoruz.
Kiz benim ovu testi 12. Gün tam belirgin oldu sonra da siliklesti . Ben 28 gunde bir adet oluyorum normalde ama normal yumurtlama gününü hesap edersek 14. Güne denk geliyor iyiki öncesinden basliyoruz calismalara:halay::olamaz:

Insallah canim duzenli bir adetin varsa illa yumurtan olur zaten sadece iste zamani bilmiyoruz.
Kiz benim ovu testi 12. Gün tam belirgin oldu sonra da siliklesti . Ben 28 gunde bir adet oluyorum normalde ama normal yumurtlama gününü hesap edersek 14. Güne denk geliyor iyiki öncesinden basliyoruz calismalara:halay::olamaz:

evet canım yumurtlama bir iki gün erken ya da geç olabiliyor
ben bir sene boyunca ovu yaptım gördüm
sadece bu ay yapmadım ovu testlerini
valla bizde her fırsatta degerlendiriyoruz :)

Iyiyiz tatliskom bura cok sessizlesti artk ya .
Sen napiyon kiz test yapmadin mi .kayniş izin vermiyor mu kiz teli eline almaya
Yok anam yok gözü üstümde ya bide taşınma işi çıktı test yapmadim daha kuzum ya ne bileyim 2 gün kaldı bata bakalım nolcak artık pek belirtimde kalmadi sadece goguslerim sis ve agiriyo sende nr var ne yok

Yok anam yok gözü üstümde ya bide taşınma işi çıktı test yapmadim daha kuzum ya ne bileyim 2 gün kaldı bata bakalım nolcak artık pek belirtimde kalmadi sadece goguslerim sis ve agiriyo sende nr var ne yok
Aaaaaaaa oldu mu simdi biz semaver istiyoduk:KK12:
Bak geldi ortaligi karistirdi demi ogluna tasinin Allah tasinin dedi:eek:

Nereye tasiniyon tatliskom ya .
Benim karnim çok agriyor midemde mi sorun var cok yemek mi yiyorum bilemiyorum tatliskom anlayamadım.
Belirtiler kaybolunca adet geliyor genelde tatlim

Back
X