• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mideni bulantiyi yok etmek icin besinler var canim onlari tüket. Benim ablam cok kötüydü doktor onun icin ilac vermisti sanirdam

Benim icim hep cok huzursuz ya surekli sanki biseyler midemi yiyor kavuruyor acliktan desem degil cok mu düşünüyorum stres mi yapiyorum bilemiyorum.
Geçen ay benimde oyle oldu sanirim stresten.Cunku ben 15 tatiline getirmek istemistim dogumu olmayinca cok uzulmustum bu ay o kadar takmadim kafaya hatta klomen bile 5 tane icmem lazimdi 2 kere icip birakmistim.
Rahat ol sende

Iyilik canim bizde seni ozledik tatilde misin
Ay bu ara herkes bi dagildi toplansalar gene pespese yazdigimiz gunleri laf yetistirmeyi ozledim :KK36:

memleketteyim tatlim yaa annem babam rahatsız şimdi şükür iyiler de işte evime bayramdan sonra dönecem

Kızlar bel ağrısı kasıklarda kramplar yumurtlama belirtisi midir? Dün veya bugün yumurtlamalıydım ama lh testinde çizgi hala silik çıkıyor. Adetim bittiğinden beri her gün iki kez test yapıyorum. Kaçırmış olmamın imkanı yok. Müthiş bi bel ağrım var. Bu geceyi değerlendirsem mi? Erkek bebek için olabildiğince yumurtlamaya yakın yapmak gerekiyormuş onun için :110:

Kizlar silikti kuruyunca netlesti varmıdır bişey

Eklentiler

• 20180721_182917.webp
    20180721_182917.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 32
Back
X