- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #4.621
Ayyy kaynanam ona cubugu sokuyosunuz çise diyo ay bi güldüm yatarım yapcam tatlimmmmmRegli olmadiysan bi daha yapsaydin testin yokmu
Kaynanani gonder alsin gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy kaynanam ona cubugu sokuyosunuz çise diyo ay bi güldüm yatarım yapcam tatlimmmmmRegli olmadiysan bi daha yapsaydin testin yokmu
Kaynanani gonder alsin gelsin
Ben yaptım negatif çıkıyo ve 4 gün geçtiTamam yavrum yapacam bugün test alicam yarın sabah yaparım kuzummmm
Ayyy kaynanam ona cubugu sokuyosunuz çise diyo ay bi güldüm yatarım yapcam tatlimmmmm
Geçen ay benimde oyle oldu sanirim stresten.Cunku ben 15 tatiline getirmek istemistim dogumu olmayinca cok uzulmustum bu ay o kadar takmadim kafaya hatta klomen bile 5 tane icmem lazimdi 2 kere icip birakmistim.Mideni bulantiyi yok etmek icin besinler var canim onlari tüket. Benim ablam cok kötüydü doktor onun icin ilac vermisti sanirdam
Benim icim hep cok huzursuz ya surekli sanki biseyler midemi yiyor kavuruyor acliktan desem degil cok mu düşünüyorum stres mi yapiyorum bilemiyorum.
Insalalh geç dollenmedir kuzum bekle heleBen yaptım negatif çıkıyo ve 4 gün geçti![]()
TatlımBak o bozulmuş gibi ama sanki var çizik.bir daha yap sen annem.
Iyilik canim bizde seni ozledik tatilde misin
Ay bu ara herkes bi dagildi toplansalar gene pespese yazdigimiz gunleri laf yetistirmeyi ozledim![]()
kız niye ceza aldınGünaydın tatlimmm cezaliydim malesef bugün geldim işte ıyim şükür sen nasilsin
selam kuzum
iyiyiz çok şükür özlettin kendini :)
Hoş geldin tatlim gün saymaya devam ediyoruz isteAnneyimbenanne35 cezali galiba onsuz buralar cok sessiz
Sorma ya bdv de konu açtım testim için acil bakın diye 1 2 kişi çok kaba yorum yaptı cevap verdm bende ondan dolayı kuzumyakız niye ceza aldın
Canim bende bu ay 33 .günde oldum .canini hic skma.Herkesin kendine özgü yapisi var.Eşin içinde geçmiş olsun . Hersey duzelecek bunu kendine aşılaNormal diyorlar canım çok doktora gittim kısmet artık
Gecmis olsun canimmemleketteyim tatlim yaa annem babam rahatsız şimdi şükür iyiler de işte evime bayramdan sonra dönecem
Kaynanasina laf soylemis o yuzdenkız niye ceza aldın
Ayyy verem oldum ven yetişin nolur alın be i bunun elindenGecmis olsun canim
Kaynanasina lafo yuzden
![]()
Ayyy verem oldum ven yetişin nolur alın be i bunun elinden![]()
Gecmis olsun canim
Kaynanasina laf soylemis o yuzden![]()
Sağol cnm sen nasilsinGünaydın kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyordum arada okuyup çıkıyorumözledim sizi
Anneyimbenanne35
4body1soul @yvz13
True white ve daha sayamadıklarım