Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hastaneye geldim ve etrafimda onlarca gebe bayan var.Istemsiz bir sekilde gozlerim doldu ve icim de bir yerler sızlayip durdu.Doktor kan aldi ve son adetimi sordu.4 gun gecti bugun 5.gun dedim .Bize gore gecmis bile sayılmaz dedi.Kan verdim ve ciktim. Evde yaptığım Testler negatifti.Biliyorum yok.Bu kan sonucunu da boşuna bekliyorum. Hastanenin bahcesinde ogleden sonraya kadar agliycam.

Kızlar hastaneye geldim ve etrafimda onlarca gebe bayan var.Istemsiz bir sekilde gozlerim doldu ve icim de bir yerler sızlayip durdu.Doktor kan aldi ve son adetimi sordu.4 gun gecti bugun 5.gun dedim .Bize gore gecmis bile sayılmaz dedi.Kan verdim ve ciktim. Evde yaptığım Testler negatifti.Biliyorum yok.Bu kan sonucunu da boşuna bekliyorum. Hastanenin bahcesinde ogleden sonraya kadar agliycam.
Kuzummüzülme herşeyin vardır bir vakti zamanı bu kadar stres yaparsan kendine zarar verirsin.

merhaba herkese, kaç gündür sessiz sessiz okuyucu olarak takip ediyorum artık dayanamadım :) üye oldum aranıza katılmak için. Bat 25-26 Temmuz .:KK14: elimde hem erken hem de normal gebelik testlerinden bir sürü var ama hayal kırıklığına uğramamak için yapmıyorum. Ovulasyon testlerinden yapıp kendimi oyalıyorum :KK53:
Bende oyleydim tatliskom basta yapamıyordum simdi öyle degilim ya test yapmak eglence gibi bisey oldu bana :21:
Yap gitsin için içini yiyecegine boşver yap test icini rahatlat

Tatliskom kendini üzme ya . Gecen ay bende senin gibiydim ama ilk gün ağladım sonra gecti bu ay olmasi icin dua ediyorum iste . Rabbim bize de nasip eder insallah hayirli saglikli evlatlar

üzülme lütfen herşeyin bi zamanı vardır , herşeyde bi hayır vardır

Ah be tatlım sadece biz değiliz ki allah birgün nasip eder inşallah bizede yaklaşık 1 yıldır bekliyorumm ama zamanı gelmemiş demekki birde adet döngüm o kadar uzun suruyorki say say bitmiyor günler bugün 39.gun

Hastanenin bahcesinde kendi kendime düşünüyorum.Ne tuhaf diyorum ya. Ogleden sonra negatifi alacagini bile bile oturuyorsun. Agliyorsun ama tek basina. Annem ariyor sacmaliyorsun diyor kocam ariyor evhamlisin diyor. Kim anliyor ki seni?

Canim peki doktor adet dongun ile ilgili bisey söyledi mi hic
O kadar tahlil yapildiki hiçbirşey cikmadi hsg çekildi hormon testleri yapıldı troid testin biraz çıktı ama normal denildi stresten olabilirmis neredeyse 2 adet döngüsü her adette hormon testide yaptırıyorum hep iyi çıkıyor

Hastanenin bahcesinde kendi kendime düşünüyorum.Ne tuhaf diyorum ya. Ogleden sonra negatifi alacagini bile bile oturuyorsun. Agliyorsun ama tek basina. Annem ariyor sacmaliyorsun diyor kocam ariyor evhamlisin diyor. Kim anliyor ki seni?
Canım benim bunu yaşamayan anlamıyor malesefff insan yaşta ilerleyince dahada kafaya takiyor

Kizlar benimde bugün regl başladı. Hayırlısı ne diyelim ben kafaya koydum bu ay temizlendikten sonra laparoskopi olacam ne var ne yok baksinlar tuplere rahme, acaba bi yapışıklık mi tikaniklik mi var. Ondan sonra tamamen tevekkule bırakacam kendimi.

Haberlerde goruyoruz.Orada burada duyuyoruz. Bebegini cope atanlar,siddet uygulayanlar yada neler neler. Normalde asla kullanmamama ragmen agiz dolusu küfürler ediyorum. Ulan biz o cocuk icin gun degil saat sayiyoruz .dakikalar gecmiyor.Regl ler bitmek bilmiyor.Aynanin karsisina gecip belirtiler var mi diye her yanımızı kontrol ediyoruz.biz o bebek gelsin diye eriyoruz be eriyoruz

Ya kıyamam anlıyolardır tabiki ama yapılabilcek birşey yokki beklemekten başka, bu kadar streste olmamasına neden olabilir rahatla biraz

Kizlar benimde bugün regl başladı. Hayırlısı ne diyelim ben kafaya koydum bu ay temizlendikten sonra laparoskopi olacam ne var ne yok baksinlar tuplere rahme, acaba bi yapışıklık mi tikaniklik mi var. Ondan sonra tamamen tevekkule bırakacam kendimi.
Univer site hastanesinde hepsine 1 hafta içind e yaptırdım canım inşallah birsey çıkmaz tatlim

merhaba herkese, kaç gündür sessiz sessiz okuyucu olarak takip ediyorum artık dayanamadım :) üye oldum aranıza katılmak için. Bat 25-26 Temmuz .:KK14: elimde hem erken hem de normal gebelik testlerinden bir sürü var ama hayal kırıklığına uğramamak için yapmıyorum. Ovulasyon testlerinden yapıp kendimi oyalıyorum :KK53:
H g tatlimmmmm insallah çift çizgileri gorurusun kuzum

Back
X