- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Ama kasik ağrısı ilk anda basliyor diyorlar tabi benim üstünden 4 yıl geçtiği için hatirlamiyorummdaha çok erken cnm onlara olursa ins ikinci olucak 6 yaşında oğlum var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kasik ağrısı ilk anda basliyor diyorlar tabi benim üstünden 4 yıl geçtiği için hatirlamiyorummdaha çok erken cnm onlara olursa ins ikinci olucak 6 yaşında oğlum var :)
Bende ama su an bisry yok :)Ama kasik ağrısı ilk anda basliyor diyorlar tabi benim üstünden 4 yıl geçtiği için hatirlamiyorumm
Belirti olsa da fazla aldanma. Ben göğüs hassasiyeti bulantı kasıklarda batma yorgunluk uyku hali, baş dönmesi vs. Bütün belirtileri yaşadım ama sonuçsolumsuz oldu. Senin şu an iki güzel çizgin var. Bi haftaya kadar kanktesti yaptır deriöAdetlerim düzenli cnm belirtin vs yok bişey daha :)
Aynen cnm bekliycemBelirti olsa da fazla aldanma. Ben göğüs hassasiyeti bulantı kasıklarda batma yorgunluk uyku hali, baş dönmesi vs. Bütün belirtileri yaşadım ama sonuçsolumsuz oldu. Senin şu an iki güzel çizgin var. Bi haftaya kadar kanktesti yaptır deriö![]()
O zaman testlere devam canım bugun yaptin mi günde iki tane yap hattacanım iğne vermedi gerek yok dedi yumurta 23 mm olmuş
Ayyy çok sevindim çalışmalara devam insallah tutar kuzummm
O zaman testlere devam canım bugun yaptin mi günde iki tane yap hatta
Ay sorma yaaa aynen öyle rüyalarıma kadar girmiş korkum insallah regl olmam
Amin canm amin insallahhhhInsallah sen de, ben de ve tum isteyenler hayirlisiyla saglikla tez vakitte hamile kalır saglıkla çocuklarımızı kucağımıza alir uzuuuuuun yıllara onların mutluluklarına sağlıklarına başarılarına şahitlik ederiz.
Bugun bende ruyamda ikiz kiz cocugum oldugunu gordumteki erkek olsaydi diyom bide
buldumda bunuyom bende
ins ikiz olur ucuz de olur hayirlisiyla raziyim
![]()
Kizlar benim 13.gun çift çizgi çıktı diğer gün siliklesti.Ahahah insallah.
Evet canim hatta erken yumurtlama oldu dedim çünkü ben 35 günde bir adet oluyorum..Çizgilerin belirginlikleri aynı düzeyde miydi
Daha silik oldu.16.gun tekrar iki belirgin çizgi olduEvet canim hatta erken yumurtlama oldu dedim çünkü ben 35 günde bir adet oluyorum..
Tamam canım bekliyoruz testlerinidaha yapmadım canım kuaföre attım kendimi kocişi bekliyorum eve geçince yapcam
Canm hamilesin tebrikler.... Kan testi yaptır...Erken gebelik olan da bu
Sağol cnm ins haber veririmCanm hamilesin tebrikler.... Kan testi yaptır...
Insallah canim.H g kuzum eklerim tabi tatlım insallah uğurlu gelir bu topik
Tamam canım bekliyoruz testlerini
O zamam muhtemelen 16. Gündür tatlım. Adet periyodunun da uzunluğunu baz alırsakDaha silik oldu.16.gun tekrar iki belirgin çizgi oldu