• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buyrun böyle alalım :)

hepsi cok guzel cnaım güle güle kullanmayı nasıp etsın allah
kesme aldım dediğin şey ne?

hepsi cok guzel cnaım güle güle kullanmayı nasıp etsın allah
kesme aldım dediğin şey ne?

Sofra bardak setim canım :)

Bugün çeyizime a101den papilla wok tava eklendi :D

$MEHTAP-SPECIAL-TEFLON-WOK-TAVA-28-CM__42286251_0.webp

cnm bence hiöç üzülme yemek takımın çok güzel hiç öyl eski bi model gibi durmuyo herşeyin harika hele nevresim takımların ve havların harika güle güle kullan :nazar:

canım son aldıklarını da gule gule kullan :16:
Teşekkürler canım

cnm bence hiöç üzülme yemek takımın çok güzel hiç öyl eski bi model gibi durmuyo herşeyin harika hele nevresim takımların ve havların harika güle güle kullan :nazar:

Aay çok sağol canım yaa su serptin :)
Çok teşekkürler

--
Kızlar ben çay bardaklarımı sofra bardak setimle takım halinde aldığım için yani çay seti almadığım için, çelik tepsim yoktu.
Bugün a101e gelmiş, 20 lira. bende alıyım dedim :D sadece misafir geldiğinde çıkaracağım bi tepsi için çok para vermeye gerek yok diye düşündüm

$Adsız.webp

teşekkür ederim canım :16:

renklerine bayıldım, şimdi bunu sipariş ettim trendyoldan

Sevdiğinle güzel günlerde kullan canım. son aldığın nevresim takımına dün o kadar çok baktım ki, bu renklere benzer var diye gidip başka bir siteden başka bir renk aldım.
Philips saatin de çok şık. Nerden ne kadar aldın acaba?

güle güle kullan :52:

bardak setini nereden ve ne kadara aldın acaba ?

Markası KCD canım, 500 liraya aldım. Diğer markaların 12 kişilikleri çok uçuk fiyatlar. Çok düşündüm en son bunda karar kıldım, iyikide almıım diyorum :)

Sevdiğinle güzel günlerde kullan canım. son aldığın nevresim takımına dün o kadar çok baktım ki, bu renklere benzer var diye gidip başka bir siteden başka bir renk aldım.
Philips saatin de çok şık. Nerden ne kadar aldın acaba?

Aynı şey benim içinde geçerli, grili nevresimim var bi kaç tane , pembe çiçekli de var ama dayanamadım çok cezbetti beni :D
Canım o saatli radyo, ama ben nerden ne kadara alındığını bilmiyorum :D çeyizlerimin arasında buldum, babamın işinden dolayı hediye verilen bir ürün olabillir.

Kızlar bugün roy king'in bu modelinin alttaki büyük olan servis tabağından aldım, 12 tane pasta tabağı olarak düşünüp;

ve ve hep bu nette görüp çok pahalı bulup alamadığım şeyi aldım nihayet :D yeni açılan bi outletten, çok sevinçliyim çok mutlluyum lay lay lay :D

:nazar::nazar: çok zevklı ceyızlerın var canım ıyı ve mutlu gunlerde kullanmanı dilerim..

herşeyin çok güzel canım..bardak takımını bende uzun zamandır istiyorum aynı modeli..peki bu takımı nereden aldın ? ben çok araştırmadım ama bir kaç yere baktım bulamadım :(

yatak örtüsü benimkinin aynısı daha dün aldım çeyizim için. ama benimki krem renginde aslında kırmızıya bayıldımmm ama annem çok zorladı yeni gelinin yatak örtüsü kırmızı mı olurmuş diye :)

Back
X