- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.881
kız bitli hangi ilişki adamı iki güne bir sorguya alıyom
çatlama zamanındaki ilişki şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız bitli hangi ilişki adamı iki güne bir sorguya alıyom
Kizlar soyle donguleriniz varsa gecmiste dongu olarak hangisini kabul ederdiniz? :/
30 33 25 31 35
cumartesine denk gelmişti çatlamış bak dağılmış diye gösterdi bende bilemiyomkio nasıl ya iğneden 36 saat sonra çatlamıo mu yumurta 12 si çok geç oluo eğer 12 sinde çatladysa 27 temmz oluo bat :44:
ay şurda 1 gün geçti dokuz doğurdum Allah sabır versin bu kadar süre olmadıysan var inşallah bişeyler kuzum:)))Yok canım hala gelen giden yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :18:
işte yine 27 ye geliyo hesap tatlım öyleyse:44:çatlama zamanındaki ilişki şekerim
pko mu war canım sende
Kizlar soyle donguleriniz varsa gecmiste dongu olarak hangisini kabul ederdiniz? :/
30 33 25 31 35
yok ya pardon tam 24 e geliyo baktım proğrama en son ayın 10uçatlama zamanındaki ilişki şekerim
cumartesine denk gelmişti çatlamış bak dağılmış diye gösterdi bende bilemiyomki
ay şurda 1 gün geçti dokuz doğurdum Allah sabır versin bu kadar süre olmadıysan var inşallah bişeyler kuzum:)))
işte yine 27 ye geliyo hesap tatlım öyleyse:44:
gözlüklerini sevsinler kıs seningözlüklerim saolsun
bugün 15. gün yani öylemi?yok ya pardon tam 24 e geliyo baktım proğrama en son ayın 10u
valla kafalarımız döndü ha ne adetmiş hep böle çetrefelli işler beni bulur anasınıhamişsem çıksın testte yoksa gelsin kırmızı niye oyalıyonki beni demi27sını beklıcez o zaman canımm
cumartesine denk gelmişti çatlamış bak dağılmış diye gösterdi bende bilemiyomki
ay şurda 1 gün geçti dokuz doğurdum Allah sabır versin bu kadar süre olmadıysan var inşallah bişeyler kuzum:)))
işte yine 27 ye geliyo hesap tatlım öyleyse:44:
evet proğramda öle diyogözlüklerini sevsinler kıs senin
bugün 15. gün yani öylemi?
bende dış gebelik geçirdim adetten üç gün önce çıkmıştı testte... bu durum onunla alakalı değil tatlım ...bence 2 gün daha bekle git kan testine gerçi varsa yine çıkar şuan:)Ya inş canım vardır bişeyler ve tam tamına 18 gün geçti hamile olmasam bukadar olmaz herhalde en son testi 10 gün geçince yaptirmistim 0.5 negatif çıktı. Artık cesaretim kırıldı bekliyorum. Ama sağ kasigima böyle bişey ağırlık yapıp duruyor ben daha önce dış gebelik gecormistim tekrar yüzlesmekten korkuyorum😞😞😞 bu arada akıntı soruma cvp veren olmadı 😯😯
cnm o kişiden kişiye değişiyo bende hiç akıntı yok hala :44:Ya inş canım vardır bişeyler ve tam tamına 18 gün geçti hamile olmasam bukadar olmaz herhalde en son testi 10 gün geçince yaptirmistim 0.5 negatif çıktı. Artık cesaretim kırıldı bekliyorum. Ama sağ kasigima böyle bişey ağırlık yapıp duruyor ben daha önce dış gebelik gecormistim tekrar yüzlesmekten korkuyorum😞😞😞 bu arada akıntı soruma cvp veren olmadı 😯😯
evet proğramda öle diyo
bende dış gebelik geçirdim adetten üç gün önce çıkmıştı testte... bu durum onunla alakalı değil tatlım ...bence 2 gün daha bekle git kan testine gerçi varsa yine çıkar şuan:)
cnm o kişiden kişiye değişiyo bende hiç akıntı yok hala :44:
e yarın yaptırırsın bi kan tahlili
cnm o kişiden kişiye değişiyo bende hiç akıntı yok hala :44:
e yarın yaptırırsın bi kan tahlili
yav üffff nefret ediyom şu hastane kan odlarından...nevar evde kan testi yapabilsekhepimiz stres olduk of yaa yarın test yaptr we kurtar bizi
yav üffff nefret ediyom şu hastane kan odlarından...nevar evde kan testi yapabilsek
şubatta yazmıştım benimde 16 gün geçmişti eşimde garibim heveslenmişti ne kadar güzel günlerdi 16 gün sabır ettik ama sevinçle seni çok iiyi anlıyorum sonuç farklı olur ve inşallah hamişsindir cnm..................Ozaman yarın bana doktor yolu göründü gidip bi bakayım sonuç ne 😊 Ama böyle hamile gibi yaşamakta güzel bi duyguymus 😄😄😄 Rabbim gerçeklerini nasip etsin inş hepimize.
afiyet olsun cnm...........yemege gidiyoruz kızlar...... öğlenden sonra burda olun öptümmmmmmm