- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.901
yav üffff nefret ediyom şu hastane kan odlarından...nevar evde kan testi yapabilsek
teknoloji ilerliyo valla da biz yetişirmiyiz bizim torunlar yapar artıkyakında onuda yaparz
eşim yapar kıdemli annesindenhahhayt damara nasıl gircen kıs
kıyarmı ki sana
şubatta yazmıştım benimde 16 gün geçmişti eşimde garibim heveslenmişti ne kadar güzel günlerdi 16 gün sabır ettik ama sevinçle seni çok iiyi anlıyorum sonuç farklı olur ve inşallah hamişsindir cnm..................
çatlatma iğnemi o yaptı valla kıydı bir güzel
aynen öyle cnm sağlık ağız tadı huzur olsun o da olur inşallah...............Herşeyden önce hayırlısı olsun canım ya zorla hamile kalacak değiliz ya Rabbim ol diyecek olacağız. Ondan öte köy yok 😄 sadece Rabbim daha fazla aratmasin hicbirimize
bu ay çok iş düştü o köfteye valla doktor sadece ultrasondan baktı hanivay köfte vaayyy
bu ay çok iş düştü o köfteye valla doktor sadece ultrasondan baktı hani
ezelim sen demi gittin?
varlığını hissettir kızburdayım canımm ben
bitli hava kapalımı sizin ordada burda yağacak nazlanıyo:)hahhayt damara nasıl gircen kıs
varlığını hissettir kızsen naptın hep benden sıktı artık sen anlat hele?
kuşum yarın ayrılıyoz herhaldeay ben ne anlatym bende bişe yok ki kuşum uyukluyorum ancak walla dün uyuyamadım bide çok uykuszm bugün yarını iple çekiyorum yarın öğleden sonra izinliyim dee
bitli hava kapalımı sizin ordada burda yağacak nazlanıyo:)
bunaldık iki gündür valla yağsada serinlesek biraz....kız bitli sen göbişine yazdınmı bizi yazmadıysan hemencecik yaz leyla, gülbeyaz diğer gerçek isimlerini bilmediklerimi yazamadımsıcaaakkk. burdada nazlanıyo yaaaa. yağar inşallah
kuşum yarın ayrılıyoz herhaldesen telefondan girebilecekmisin tatilde:)
o yokken girersin olmazsa benimki de kızıyordu bu ara pek sesi çıkmıyo....akıllarından neler geçiyoki acep takıntı yapıyoz diyemi kızıyorlarsanmıyorum canım çünkü benim koca zaten kızıo bu siteye giriom die onn yannda hiç giremem