- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.761
hadi aç şunu açmadıysan valla keyfin yerine gelir:)))))ne diyon bacım
bak cnm ben burda paylaşmayı unutmuştum galiba sakıza tarçın bir kaşık bir kaşıkta bal ekle ağzına at çiğne yumoşların bayram edecek:)))hepberaber seviniriz kuzum inşallah............Herkesin kandili mubarek olsun kizlarrrr :) Rabbim anne olanlara bebekleriyle saglikli bir omur nasip etsin. Hamilelere saglikla vakti saatinde bir avazda kurtulmayi nasip etsin yuzlerini guldursun. Bizlerede saglikli hayirli bebekler nasip etsin. Amin.
Leylam rabbimden hayirlisi. Dilerim bu ay yuzun guler ve bebisin gelir. Benimde su gecen sana bahsettigim akinti devam ediyor ara ara. Gogus hassasiyetim yok atesim de daha yukselmedi. Herhalde donem yaklasti yumurtliycammi nedir. Testim de nagatif ovulasyon icin. Bu ay Allah buyuk tabi ama pek sansim yok rabbim nasip etsin saglikla tez vakitte hepimize.
bak cnm ben burda paylaşmayı unutmuştum galiba sakıza tarçın bir kaşık bir kaşıkta bal ekle ağzına at çiğne yumoşların bayram edecek:)))hepberaber seviniriz kuzum inşallah............
hadi aç şunu açmadıysan valla keyfin yerine gelir:)))))
ohoooo bende daha neler var:))))))tatlım şaka bir yana mutlaka yap rabbim isteyenlere bu mubarek günler yüzü suyu hürmetine nasip etsin hayırlısıyla:)Duymamistim hic ama deneyeyim sirf enerji icin bile yapilir. Oruc beni cok yordu ama sukur bitti sayilir. Aksam deneyeyim madem. Amin insallah canim elbet rabbim hayirli vakti beklememizi istiyodur. Dualarimizi kabul etsin insallah
valla o kadar iyi geldiki ben bu parçayı çoktandır dinlemiyordum neyse sonra açar güle güle dinlersin:))))maalesef açamıyorum kuzum kapalı o siteler
valla o kadar iyi geldiki ben bu parçayı çoktandır dinlemiyordum neyse sonra açar güle güle dinlersin:))))
hiç yapmazdı böle ama bilmiyomki inşallah sorun yoktur bence iş te yoğunluk vardır ondan bence:)dikkat ettin mi ezel hayla yok nerdeki bu kız
hiç yapmazdı böle ama bilmiyomki inşallah sorun yoktur bence iş te yoğunluk vardır ondan bence:)
demirbaşız ondan:)))neyse abbas yolcu bayramdan sonra :)dün öğleden sonra girmedim akşam bir baktım sayfanın en alt topiğiyi kimse kalmadı tabi:)amaan gelen gidiyo gelen gidiyo başbaşa kalıyoruz kuzum senle
demirbaşız ondan:)))neyse abbas yolcu bayramdan sonra :)dün öğleden sonra girmedim akşam bir baktım sayfanın en alt topiğiyi kimse kalmadı tabi:)
he kıs ilginç isim bulalım ama hani bakınca güldüren bişey olsunaynen öyle kuzum başka topiklerde başka sohbetler ederiz inşallah
he kıs ilginç isim bulalım ama hani bakınca güldüren bişey olsun
hele bana bir akıl ver doktor adet olursan ara konuşuruz dedi bugün bat ya yarın arayayımmı olmadım diyebikaç gün düşünelim işte buluruz bişiler
hele bana bir akıl ver doktor adet olursan ara konuşuruz dedi bugün bat ya yarın arayayımmı olmadım diye
anacığım cumada gidiyoz bileti değişirse araya bayramda giriyo bayramda ulaşamam adet olsamda en azından klomene devammı diye sorarım ok thanks............ara tabi bakalım ne diyecek
anacığım cumada gidiyoz bileti değişirse araya bayramda giriyo bayramda ulaşamam adet olsamda en azından klomene devammı diye sorarım ok thanks............
kadınkuzum sen yine de ara adam da biliyo bayram tatili olduğunu bi akıl verir elbet