- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.741
yok artık bende çekinmiyorum desem yalan olur ama diyorum ya hasret aynı hasret o duyguyu tattık elbet ama herkese dua ediyoruz böbürlenmiyoruzki ....sonuçta keyfi takılmadık bu topiğe dimi sorun aynı çünkü ama ne diyeyim geçeriz bir topiğe tek başımıza dertleşiriz olmazsa:)
tmm takılmak isteyen olursa takılır dimi:))walla kız rahat rahat kimseden aman ne der ne söyler demeden rahat rahat konuşabileceğimiz bi topic yapalım
bu şaşkınlık bir süre gider kuzum... bende 6 haftalık hamileyim hala alışamadım
tmm takılmak isteyen olursa takılır dimi:))
bayram sonrası topiğin adını belirleyelimaynen kuzum gelmek isteyenlere açığız biz
kızlar çok mutluyum hamileyim adetime 3 gün var bugün artık dayanamadım test yaptırdım kasık batmalarım ve tüm belirtilerim vardı ve şükürler olsun 39 çıktı allahım inş bi sorun çıkmaz inş bu ay ilk denememizdi allahım şükürler olsun allh isteyen herkese nasp etsin
ezel nereye kayboldun tatlım ösledik seni:)))
bizde muzdaribiz bu durumdan hazal hnm ...işi vardır kesin bu ara sen limiti doldurdun sıra onda:)))ayyy biriniz olsa diğeriniz olmuyo bu ne bööleee
MAŞALLAH CANIM rabbim kesesini görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin :) benimde adetten bir gün önce 25 di sonucum üstünden 8 gün geçti 1885 e yükseldi acayip hızlı artıo merak etme
bizde muzdaribiz bu durumdan hazal hnm ...işi vardır kesin bu ara sen limiti doldurdun sıra onda:)))
ohhhh içimi döktüm rahatladımwaaayyyy hemen bi laf sokma falan noluyoooo .......... sırayla mı bu işler leyla hanım
inş benmkide yükselir canım daa eşime nasıl söliyim sizce şuanda haberi yok test yaptırdğımı bile bilmiyor:)
kız aç dinle nolur valla kendime geldim:)))))))waaayyyy hemen bi laf sokma falan noluyoooo .......... sırayla mı bu işler leyla hanım
ahh ahh işte bu benim yaram yıllardır bir planım vardı ama test yaptığımda hepsi uçtu gitti hiç beklemediğim bi anda testte çizgi çıkınca hemen aradım pat diye söledim gerçi ben biraz garanticiyim kalp atışını duyana kadar kendime bile sölemiyorum hamile olduğumu :) ama eğer sabredebilseydim bi fenerli bi beşiktaşlı patik alıcak onlardan bir çift yapacak ve eşime hediye edecektimartık kısmet ikinciye olursa
bnde öyle bşy yapsam diyorum bebek patiği alıp hediye kutusuna koydurayım kutunun kapağınada iç tarafınada bekle beni baba ben geliyorum yazıyım diyorum nasıl :)
merhabalar eşim geç gitti diye bende giremedim hepimize hayırlı kandiller inşallah ......benden haber bekleyen güzel arkadaşlar test negatif adet te olmadım bugün batım bakalım kırmızı gelsin yine klomen tedavisi başlayacağım