Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

walla kız rahat rahat kimseden aman ne der ne söyler demeden rahat rahat konuşabileceğimiz bi topic yapalım

MAŞALLAH CANIM rabbim kesesini görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin :) benimde adetten bir gün önce 25 di sonucum üstünden 8 gün geçti 1885 e yükseldi acayip hızlı artıo merak etme

inş benmkide yükselir canım daa eşime nasıl söliyim sizce şuanda haberi yok test yaptırdğımı bile bilmiyor:)

ahh ahh işte bu benim yaram yıllardır bir planım vardı ama test yaptığımda hepsi uçtu gitti hiç beklemediğim bi anda testte çizgi çıkınca hemen aradım pat diye söledim gerçi ben biraz garanticiyim kalp atışını duyana kadar kendime bile sölemiyorum hamile olduğumu :) ama eğer sabredebilseydim bi fenerli bi beşiktaşlı patik alıcak onlardan bir çift yapacak ve eşime hediye edecektim artık kısmet ikinciye olursa

bnde öyle bşy yapsam diyorum bebek patiği alıp hediye kutusuna koydurayım kutunun kapağınada iç tarafınada bekle beni baba ben geliyorum yazıyım diyorum nasıl :)

Herkesin kandili mubarek olsun kizlarrrr :) Rabbim anne olanlara bebekleriyle saglikli bir omur nasip etsin. Hamilelere saglikla vakti saatinde bir avazda kurtulmayi nasip etsin yuzlerini guldursun. Bizlerede saglikli hayirli bebekler nasip etsin. Amin.

Leylam rabbimden hayirlisi. Dilerim bu ay yuzun guler ve bebisin gelir. Benimde su gecen sana bahsettigim akinti devam ediyor ara ara. Gogus hassasiyetim yok atesim de daha yukselmedi. Herhalde donem yaklasti yumurtliycammi nedir. Testim de nagatif ovulasyon icin. Bu ay Allah buyuk tabi ama pek sansim yok rabbim nasip etsin saglikla tez vakitte hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…