Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hadi hayırlısı olsun inşallah...iyi insanlarla karşılaşırsın inşallah......

inşallah kuzum yaa çok istiyorum artık huzuru..... 2014 bana uğurlu geldi... sizlerle tanıştım..... bebişim geldi....... iş değişikliğim oldu hep güzel seyler oldu umarım hep böyle devam eder kuzum ya saol canım benim

Maşallah hakediyorsun elbet Allahım daha iyi etsin inşallah.....ezel kaçağı yok ortalarda......

çok bunaltıcı inan ter döktüm ya..evde serindi ama .........pitirciğim eee anlat evdeki kuzu napıyo alıştımı kardeş fikrine.

alıştı alıştı da yanımda değil bikaç gündür.. dedesiyle köye gitti bizde cumartesi gidicez inşallah... o yüzden 3 gündür görmüyorum özledim de kuzumu... herkese söylemek istiyo bende daha erken diyorum ama çocuk ne anlar bikaç kişiye söylemiş bile size sır vericem diye

cnm çocuk sırdaş edinmiş fenamımaşallah şimdikiler ne kadar akıllı bilinçliler ya Allahım herkesede nasip etsin inşallah yer onu teyzesi:)))))

benimki artık çocuk gibi sevilmiyor delikanlı oldu sıpa alışverişlerde benle kavgaya başladı şu ara bişeyimi beğendiremiyorum hani hepimizde oldu diye anlayışlı oluyorum ama çok düşkün bana:)))

eee koca delikanlı bizim 9 yaşındaki sıpa bana karşı gelmeye başladı... bağırdığım zaman falan ne bağırıyosun normal söylesene falan diyo :))) büyüyorlar artık

eee koca delikanlı bizim 9 yaşındaki sıpa bana karşı gelmeye başladı... bağırdığım zaman falan ne bağırıyosun normal söylesene falan diyo :))) büyüyorlar artık
tam abi olacak desene :))))Allahım herkese tattırsın bu duyguları askında yazarken bahsederken çekiniyom yanlış anlaşılmaz inşallah.... ama ha ilki ha ikinci hasret aynı hasret:)

kızlar çok mutluyum hamileyim adetime 3 gün var bugün artık dayanamadım test yaptırdım kasık batmalarım ve tüm belirtilerim vardı ve şükürler olsun 39 çıktı allahım inş bi sorun çıkmaz inş bu ay ilk denememizdi allahım şükürler olsun allh isteyen herkese nasp etsin

cnm bu kadir günü Allahım yüzünü güldürdü inşallah darısı bize Maşallah cnm maşallah ....değeri kafaya takma iki güne tekrarla inşallah hiç bir sorun yaşamadan bebeni kucağına alırsın inşallah:)))))umut oluyosunuz bizlere

bu mübarek gecede hepimiz için dua edicem canım allahım tez zamnda kavuştursun bebişlerimize

canım gözün aydın..... maşallah ne güzel bir günde haberi almışsın... Rabbim sonuna kadar sorunsuz gitmeni nasip eder inşallah

tam abi olacak desene :))))Allahım herkese tattırsın bu duyguları askında yazarken bahsederken çekiniyom yanlış anlaşılmaz inşallah.... ama ha ilki ha ikinci hasret aynı hasret:)

kuzum insan ne olursa olsun çekiniyo işte... ne bileyim ben saf duygularla yazıyorumda insanlar nasıl anlıyor böbürleniyormu diyo birincisi olmuş ikinciyi konuşuyorlarmı diyolar bilmiyoruz ki ben o yüzden dedim ya girmicem artık diye anlamadınız beni

amin cnım çok çok tesekkr ederim çok şaşkınım ne yapacağımı bilmiyorum şuanda :)

yok artık bende çekinmiyorum desem yalan olur ama diyorum ya hasret aynı hasret o duyguyu tattık elbet ama herkese dua ediyoruz böbürlenmiyoruzki ....sonuçta keyfi takılmadık bu topiğe dimi sorun aynı çünkü ama ne diyeyim geçeriz bir topiğe tek başımıza dertleşiriz olmazsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…