- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.681
inşallah peteğim sende durumlar nasıl ne kadar var.............
sağol tatlım inşallah çok dua edeceğim sizlere çoooookkk...............
canlar hepinize iyi akşamlar grşr yarın................
kıslaarrr başım ağrıyo sabahtan beri :44:
tansiyonum düşük naptıysam olmadı yaa mideemde bulanıyo ara ara bana bi çareeeee
Günaydınlaaarrrr canlarımmmmm.......... Kandiliniz mübarek olsun....... Rabbim bütüün dileklerimizi kabul etsin inşallah
leylaaaa bütün gece aklım sendeydi gel de şu haberi wer artık hadi
güzel haberler verecek inşallah güzelim
inşallah bi geleydii :)
aman ne zormuş beeeCanim hamislikte normal düşük tansiyon Dr uma gore iyi bile. Ayran iç bol bol. Dikkat et kendine kreker de iyi geliyor.
canım normal olan 2 kat artması daha çok artınca çoğul gebelikten şüpheleniyorlar diye biliyorum ben. doktora gitmedinmi?günaydın kızlar ayın 14 ünde 24,27 olan değerim 8 gün geçince 1885 oldu bu 4. kan testim ve her seferinde 3 3,5 kat arttı bu kadar hızlı yükselmesi iyi bişeymi kötü bişeymi anlamadım gitti ya ne zor işler bunlar değer düşük olsa dert olmasa dert :18:
aman ne zormuş beeedaha kalp atışınıda duyamadık. ayran içince anca kendime geliyorum zaten
canım normal olan 2 kat artması daha çok artınca çoğul gebelikten şüpheleniyorlar diye biliyorum ben. doktora gitmedinmi?
inşallah ben burada çoooook teyze olacağım:))))Iste bende adeti bekliyorum sonra yumurtlamayi beklicem sonra bebek geliceek teyzesiii:)
cnm ya malesef negatif işte bu yüzden test yapmaktan gıcık oluyom hep negatifleylaaaa bütün gece aklım sendeydi gel de şu haberi wer artık hadi
yaptım cnm ya yine negatif:)))))gülüyom artık hayırlısı olsun cnm napalım..........Leylaaa test yaptinmi merak icindeuim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm benim seninde kandilin mübarek olsun rabbim dileklerimizi kabul buyursun.............Günaydınlaaarrrr canlarımmmmm.......... Kandiliniz mübarek olsun....... Rabbim bütüün dileklerimizi kabul etsin inşallah
denizim değer güzel Maşallah cnm sen niye böyle evhamlı oldun bakim .....artış en az 2 katı olacak cnm.....seninde kandilin mübarek olsun içini rahat tut hiçbir sorun yok annesi:)günaydın kızlar ayın 14 ünde 24,27 olan değerim 8 gün geçince 1885 oldu bu 4. kan testim ve her seferinde 3 3,5 kat arttı bu kadar hızlı yükselmesi iyi bişeymi kötü bişeymi anlamadım gitti ya ne zor işler bunlar değer düşük olsa dert olmasa dert :18:
çatlama geldim de sen yoksun:))))çatlatacak ya bizi geç gelir
inşallah ben burada çoooook teyze olacağım:))))
cnm ya malesef negatif işte bu yüzden test yapmaktan gıcık oluyom hep negatif
evet cnm ağustosa inşallah sende hazal gibi hamiş gelirsin......çok üzülmedim bayram dönüşü üroloğa gideceğiz bakalım nolacak hayırlısı:)amann hayırlısı olsun canım napalım zaten topik değiştrcektik