Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

sağol canım seninde kandilin mübarek olsun ama bende anlamadım neden bu kadar pimpirik oldum şu mübarek günde umarım sen ve isteyen herkes bebişlerine en kısa zamanda kavuşur biliosun bende 11 ay o negatifi gördüm hep dedimki zamanı var demek arada azcık isyan etmedimde değil tabi ama kendime çok kızdım sonrasında, rabbim hepimiz için hayırlısını biliyor eminim senin içinde hayırlı zaman yakındadır onun için şimdilik aslan gibi oğluna sarıl

doğru diyosun cnm sağol.....bu mol gebelikte aşırı kanama olurmuş kafaya takma onu da nerden duydun:26:çoğul gebelik var ona odakla kendini hiç anormal bişey yok bu gün hepimize dua edeceğim sizlerinde benimde hepimizin duaları kabul olur inşallah.....................

amin canım inşallah allah hepimizin dualarını kabul etsin hakkımızda hayırlısını versin :)

kırmızılar gelmeden hayatta inanmam kuzum hiiiiçç uğraşma inandırmak için

Kızlar bu gece ve her gece duamdasiniz ALLAHIM kabul eder inşallah hayırlı kandiller

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım black ciiim nasılsın nasıl gidiyor iyisindir inşallah hayırlı kandiller

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen niye dün yoktun bakem?

kuzum bu sıralar işyerinde yeni yeni olaylar yaşıyorum.... ne zamandır çalıştığım birimden gitmek istiyordum nihayet dün sonuçlandı.... artık yer değiştricem inşallah.... onunla uğraşıyordum işte.... izinden dönüşte diğer birimde çalışmaya başlıcam o zaman nasıl girerim bilemiyorum... yeni insanlar yeni iş yeni mekan farklı olucak iyi olucak inşallah öyle

hadi hayırlısı olsun inşallah...iyi insanlarla karşılaşırsın inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…