- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.701
ezel black ağustosu açmamışmıydı göremiyom ilk sayfada...............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptım cnm ya yine negatif:)))))gülüyom artık hayırlısı olsun cnm napalım..........
cnm benim seninde kandilin mübarek olsun rabbim dileklerimizi kabul buyursun.............
denizim değer güzel Maşallah cnm sen niye böyle evhamlı oldun bakim .....artış en az 2 katı olacak cnm.....seninde kandilin mübarek olsun içini rahat tut hiçbir sorun yok annesi:)
doğru diyosun cnm sağol.....bu mol gebelikte aşırı kanama olurmuş kafaya takma onu da nerden duydun:26:çoğul gebelik var ona odakla kendini hiç anormal bişey yok bu gün hepimize dua edeceğim sizlerinde benimde hepimizin duaları kabul olur inşallah.....................sağol canım seninde kandilin mübarek olsun ama bende anlamadım neden bu kadar pimpirik oldum şu mübarek günde umarım sen ve isteyen herkes bebişlerine en kısa zamanda kavuşur biliosun bende 11 ay o negatifi gördüm hep dedimki zamanı var demek arada azcık isyan etmedimde değil tabi ama kendime çok kızdım sonrasında, rabbim hepimiz için hayırlısını biliyor eminim senin içinde hayırlı zaman yakındadır onun için şimdilik aslan gibi oğluna sarıl
evet cnm ağustosa inşallah sende hazal gibi hamiş gelirsin......çok üzülmedim bayram dönüşü üroloğa gideceğiz bakalım nolacak hayırlısı:)
hastaneye mi gidecen bişey mi oldu peteğim?sanmıyorum canımm ağustosu bekleyeceğiz artık bende hastaneye gitcem
hastaneye mi gidecen bişey mi oldu peteğim?
anladım cnm sende klomene devam edersin herhalde adet olursan ama inşallah olmazsın .......buldum topiği hatta yazdım :)))neyse adet olursan gelecek ay ikimiz birden klomenle bekleriz bebeleri:)yok canım yani adet olunca gitcem doktorumu değiştiriyorum bu ay başka bi gözden görelim bide :))
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=736430 ağustos topiği canımm
doğru diyosun cnm sağol.....bu mol gebelikte aşırı kanama olurmuş kafaya takma onu da nerden duydun:26:çoğul gebelik var ona odakla kendini hiç anormal bişey yok bu gün hepimize dua edeceğim sizlerinde benimde hepimizin duaları kabul olur inşallah.....................
merhabalar eşim geç gitti diye bende giremedim hepimize hayırlı kandiller inşallah ......benden haber bekleyen güzel arkadaşlar test negatif adet te olmadım bugün batım bakalım kırmızı gelsin yine klomen tedavisi başlayacağım
canımsın ya ...adet belirtisi dün geldi gitti sancılar... ama bugün tık yok sadece göğüslerim şiş .... peteğim olsa çıkardı geç döllenme kesinlikle olmaz zamanında çatladı hani:)kırmızılar gelmeden hayatta inanmam kuzum hiiiiçç uğraşma inandırmak için
amin ALLAH kabul etsin inşallah.............Kızlar bu gece ve her gece duamdasiniz ALLAHIM kabul eder inşallah hayırlı kandiller
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hakkimizda hayirlisi cnm lusteye ekledim insallah ugurlu gelir bu ay bize. Benden de hsg istedi ama firsatim olmadi bu ay da deniyim bakalim. Sogan kuru cok iyiymis ama acaba tsh ye yan etki yapar mi diye endiseliyim acikcasi biraz. Masallah oglun kocaman olmus ne guzel. Rabbim uzun omur versin insallah. Kardes istiyor mu? Benim oglum hala bebek gelmedi diyor bana. Bir de calisiyordum simdi evdeyim olsun o da buyusun diyorum ama rabbim ol diyecek ki vardir bir bildigi diyirum hayirlisi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin ALLAH kabul etsin inşallah.............
canımsın ya ...adet belirtisi dün geldi gitti sancılar... ama bugün tık yok sadece göğüslerim şiş .... peteğim olsa çıkardı geç döllenme kesinlikle olmaz zamanında çatladı hani:)
sen niye dün yoktun bakem?olsun kuzum ben hayla umutluyum
sen niye dün yoktun bakem?
hadi hayırlısı olsun inşallah...iyi insanlarla karşılaşırsın inşallah......kuzum bu sıralar işyerinde yeni yeni olaylar yaşıyorum.... ne zamandır çalıştığım birimden gitmek istiyordum nihayet dün sonuçlandı.... artık yer değiştricem inşallah.... onunla uğraşıyordum işte.... izinden dönüşte diğer birimde çalışmaya başlıcam o zaman nasıl girerim bilemiyorum... yeni insanlar yeni iş yeni mekan farklı olucak iyi olucak inşallah öyle