Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canlar hepinize iyi akşamlar grşr yarın................

Cnm inşallah olmazsin kuzumm...
Nqsilsiniz kizceler hep okuyorum ama yazmaya vakit olmuyor anacimla hasret gidermekten. İnsan hamileyken daha da dusuyo anaya onu anladım. Hepinize dua ediyorum inşallah hamis arkadaşlar saglikla kucagina alir inşallah bütün arkadaşlar hamid kalir diye. Rabbim cumlemizin duasini kabul etsin. Yarin kadir gecemiz. Hepinizin kandilini şimdiden kutluyorum. Hepinizi çok seviyorummmm...muckkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıslaarrr başım ağrıyo sabahtan beri :44:
tansiyonum düşük naptıysam olmadı yaa mideemde bulanıyo ara ara bana bi çareeeee:KK47:

Canim hamislikte normal düşük tansiyon Dr uma gore iyi bile. Ayran iç bol bol. Dikkat et kendine kreker de iyi geliyor.

Günaydınlaaarrrr canlarımmmmm.......... Kandiliniz mübarek olsun....... Rabbim bütüün dileklerimizi kabul etsin inşallah

günaydın kızlar ayın 14 ünde 24,27 olan değerim 8 gün geçince 1885 oldu bu 4. kan testim ve her seferinde 3 3,5 kat arttı bu kadar hızlı yükselmesi iyi bişeymi kötü bişeymi anlamadım gitti ya ne zor işler bunlar değer düşük olsa dert olmasa dert :18:

Canim hamislikte normal düşük tansiyon Dr uma gore iyi bile. Ayran iç bol bol. Dikkat et kendine kreker de iyi geliyor.
aman ne zormuş beee:KK47: daha kalp atışınıda duyamadık. ayran içince anca kendime geliyorum zaten:KK25:
günaydın kızlar ayın 14 ünde 24,27 olan değerim 8 gün geçince 1885 oldu bu 4. kan testim ve her seferinde 3 3,5 kat arttı bu kadar hızlı yükselmesi iyi bişeymi kötü bişeymi anlamadım gitti ya ne zor işler bunlar değer düşük olsa dert olmasa dert :18:
canım normal olan 2 kat artması daha çok artınca çoğul gebelikten şüpheleniyorlar diye biliyorum ben. doktora gitmedinmi?

aman ne zormuş beee:KK47: daha kalp atışınıda duyamadık. ayran içince anca kendime geliyorum zaten:KK25:

canım normal olan 2 kat artması daha çok artınca çoğul gebelikten şüpheleniyorlar diye biliyorum ben. doktora gitmedinmi?

cuma sabahı gidicem geçen cuma değerim 180 di kendi doktorumda 2000 i bulunca keseyi görürüz sen bayramdan sonra gel dedi ama onun tahmininden çok daha önce 2000 e geldi değer :) aslında çoğul gebelik benimde aklıma geldi ama adetten birgün önce 24.27 çıkmıştı değerim çoğullarda genelde ilkide çok çıkar sanıodum gerçi rabbim yazdıktan sonra herşey olabiliyor ikiz bebeğide hamilelikten korkmasam ne kadar çok istiyorum allah biliyor :) ama benim kafama mol gebelik olayı takıldı ondada değer çok artıomuş diolar çok okumanın forum forum dolaşmanın zararları işte bi polyanna olamadım gitti öğrendiğimden beri hep kötümserim :KK43: ve bunun için kendime çok kızıyorum

merhabalar eşim geç gitti diye bende giremedim hepimize hayırlı kandiller inşallah ......benden haber bekleyen güzel arkadaşlar test negatif adet te olmadım bugün batım bakalım kırmızı gelsin yine klomen tedavisi başlayacağım:KK34:

Leylaaa test yaptinmi merak icindeuim

yaptım cnm ya yine negatif:)))))gülüyom artık hayırlısı olsun cnm napalım..........

Günaydınlaaarrrr canlarımmmmm.......... Kandiliniz mübarek olsun....... Rabbim bütüün dileklerimizi kabul etsin inşallah
cnm benim seninde kandilin mübarek olsun rabbim dileklerimizi kabul buyursun.............

denizim değer güzel Maşallah cnm sen niye böyle evhamlı oldun bakim .....artış en az 2 katı olacak cnm.....seninde kandilin mübarek olsun içini rahat tut hiçbir sorun yok annesi:)

X