Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kıslaarrr başım ağrıyo sabahtan beri :44:
tansiyonum düşük naptıysam olmadı yaa mideemde bulanıyo ara ara bana bi çareeeee

kıslaarrr başım ağrıyo sabahtan beri :44:
tansiyonum düşük naptıysam olmadı yaa mideemde bulanıyo ara ara bana bi çareeeee
cnm ya mercimeğin başladı yoklamaya artık eeee buna çare ne olur bilmem ama inşallah hafif kısa sürer bu bulantı ve ağrıların..............tansiyon için mutlaka doktorla konuş....

cnm ya mercimeğin başladı yoklamaya artık eeee buna çare ne olur bilmem ama inşallah hafif kısa sürer bu bulantı ve ağrıların..............tansiyon için mutlaka doktorla konuş....

zamanı geldiğinde uslu uslu doğsun sorcam ben ona tansiyonu ilaçlar yapıyomuş cuma günü tekrar sölicem azaltacağını yada keseceğini pek sanmıyorum ama belki başka bişey der:44:

zamanı geldiğinde uslu uslu doğsun sorcam ben ona tansiyonu ilaçlar yapıyomuş cuma günü tekrar sölicem azaltacağını yada keseceğini pek sanmıyorum ama belki başka bişey der:44:
benim ahtım var poposuna iki tane yapıştıracam

ya hakkaten sabah bıse yazmıstı gırmıcem artık falan dıe nolmuş bakamadım da tam
haftasonu yazılanlara bak cnm ona alınmış biraz..............

ya birgün çok içten diledim dilerkende dedim doğsun poposuna yapıştıracağım iki tane hatta eşime dedim sezeryan olursam ki kesin hani ayılmamış olursam sen vuracan diye kıyamayız ama işte canları acımadan hallederiz

Yaw topik oldu dedik canlanmis.. sabahtan beri sizi okuyorum napim Leylos. Sende saat sayiyormusun hadi hayirlisi olur insaallah gelir mercidaabikiin:)

Canim inş bu istediklerini en kisa zamanda yaşarsın. Sana burdan pozitif enerji gönderiyorum o kirmizilar gelmeyecek bu ay 😊😊😊

hafif hafif iki dene şaplatırsın yeter
böle ses çıkacak ama annesi yer totosunu:))))))
çok şükür yanee yap walla sabah ben gelmeden yap haberini bekliomm
evet cnm ilk burda paylaşırım ne olursa olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…