- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.501
sancılar başladı sankiya sen bi test yp leyla yaaaa
ne kadan sıkıcı bir gün ya........................kimsede yok bizden başka
sancılar başladı sanki
Kızlar dün sabah 6 dan itibaren 10 saat şiddetli baş ağrısı çektim. Ve bugün oruç lu değilim yine baş ağrısı ve sabah kalktigimdan beri mide bulantısı çekiyorum en son kan testini çarşamba günü vermiştim 0.5 çıkmıştı. Ve adetim geceli 15 gün oldu sizce bu aşamada ne yapmalıyım
canım bizim gelinimzde böyle olmuştu 16 gün geçti kan testinde çıkmadı sonra 21. gün tekrar gitti söktürücü kullanmk için doktorda her ihtimale karşı yine bi kan wer demiş we sonuç hamileymiş geç döllenme olmuştu biraz daha bekle bence
Canim hergün atesimi olcuyorum 36.8 de sabit bide aşırı sıcak basmalarim oluyor. Peki bişey soracağım adet olmadan tekrar yumurtlama olur mu 2 gün önce uzayan akintim oldu bayagi
Bayrama girmeden giderim artık bi sitede şunu okudum idrarini bi kaba yapiyosun üzerine bikaç damla çamaşır suyu koyuyosun kopururse hamilesin böyle yapıp hamile olduğunu ogrenenler yazmışlar işte. Sence var mıdır böyle bişey deneyipte umutlanmak istemiyorum aslindawalla o konuyla ilgili bi fikrim yok ama sen bi bekle 4 5 gün sonra tekrar bi kan wer yine çıkmazsa artık doktora danış bi
Bayrama girmeden giderim artık bi sitede şunu okudum idrarini bi kaba yapiyosun üzerine bikaç damla çamaşır suyu koyuyosun kopururse hamilesin böyle yapıp hamile olduğunu ogrenenler yazmışlar işte. Sence var mıdır böyle bişey deneyipte umutlanmak istemiyorum aslinda
denemekten bişe çıkmaz bi dene bakalım :)
Çok şükür cnm bulantılar baya azaldı annecım geldı kız kardesım geldı zaman guzel gecıyor. Sen nasılsın bulantın felan var mı?
bilmiyom gülüm ya hayırlısı diyelimsancı olabılıomus ama adet gibi yaa
şu an seni o kadar iyi anlıyorum ki beklemek kadar stresli bişey yok rabbim gönlüne göre verir inşallah bu birkaç gün içinde tet yaptınmı hiç?Denedim köpürdu ama guvenemedim esimede yaptırdım onunkide köpürdu
grşrz cnm kendine iyi bak.......................canlar ben kaçıyorum dikkat edin kendinizee
grşrz cnm kendine iyi bak.......................
inşallah cnm ya:26::26::26::26::26:sende dıkkat et canım öpüldün yarın güzel haberlerle gel inşllh
En son çarşamba kan testi yaptirmistim 0.5 çıkmıştı. Şuanda idrar testi yapsam çıkar mı acaba test elimde bekliyorum kararsizim ; (şu an seni o kadar iyi anlıyorum ki beklemek kadar stresli bişey yok rabbim gönlüne göre verir inşallah bu birkaç gün içinde tet yaptınmı hiç?
inşallah cnm ya:26::26::26::26::26:
hiç düşünme cnm yap en azından belirsizlik gider tabi sonuç ne olursa olsun ümidini kaybetme..................En son çarşamba kan testi yaptirmistim 0.5 çıkmıştı. Şuanda idrar testi yapsam çıkar mı acaba test elimde bekliyorum kararsizim ; (
cnm benim yani belirtiler yandan andan geliyo bel ağrısı kasık ağrısı hayırlısı olsun elbet pes etmek yok en fazla 10 dk zırlarım sonra yine toparlanırım alıştık nasıl olsa ama yine de umutsuzluk yok cnm..................iyiki varsınız..........guzel haberler olsun yarın ıns ablacım olmazsada uzulmek kendını salmak yok , pes etmek yok yola devam yanı ama ıns Rabbımınde ıznı ıleyarın guzel haberler al ve bızede ver İNŞALLAHHH