-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.521
Canim hergün atesimi olcuyorum 36.8 de sabit bide aşırı sıcak basmalarim oluyor. Peki bişey soracağım adet olmadan tekrar yumurtlama olur mu 2 gün önce uzayan akintim oldu bayagi
Canım o uzayan akıntı hamilelikte de oluyor, yumurtlama tarihin geçtiğinden emimden büyük ihtimalle hamilesin. Benim de öyle olmuştu, şeffaf uzayan, bazen de jöle gibi bir akıntı.. Ve sonrası beyaz krem gibi bi akıntın olursa hamilesin inşallah. Bence bi idrar testi yap varsa mutlaka Silik çıkar😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiç düşünme cnm yap en azından belirsizlik gider tabi sonuç ne olursa olsun ümidini kaybetme..................
cnm benim yani belirtiler yandan andan geliyo bel ağrısı kasık ağrısı hayırlısı olsun elbet pes etmek yok en fazla 10 dk zırlarım sonra yine toparlanırım alıştık nasıl olsa ama yine de umutsuzluk yok cnm..................iyiki varsınız..........
Kuzummm yarın mi test yapacaksın ayyy hadi inşallah yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Korkma canım korkma güzel haberler alacağız inşallah sendenEvt hazal cok korkuyom ama....
Evt hazal cok korkuyom ama....
cnm yapmayacağım ya zaten yarın günüm yarına uzarsa yaparım ....inan çok üzülüyorum kırmızıyı görsem o kadar üzülmüyorumgünaydın arkadaşlarrr... leylaa naptınn
günaydın cnm ..............günaydın ezelim,leylam
kızlar napıyosunuz nasıl gidiyo anlatın.........................
tatlım olur ha bir hafta önce ha sonra sakıncası yok bence..............ya kuzum bişi sorucam.. ben şu an 6+1 im doktor randevum 12 ağustosta ama ben o tarihte ankara dışında olucam bir sonraki hafta randevu alsam çok mu geç olur ?
tatlım olur ha bir hafta önce ha sonra sakıncası yok bence..............
hangisi cnm okumadım..........gçenlerde burada meyranın yazdıklrını okudun mu ?
hangisi cnm okumadım..........