- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.241
aslında face daha güzel ama izin yok....bu arada hazal ezel bizi aldatıyo başka topikle
tmm alalım dürüst olursa ceza yokbak uyuza bak.... nerelerde geziyo bi ifadesini alalım gelince
tmm alalım dürüst olursa ceza yokbu arada liseden bir arkadaşıma çok benziyosun o uyuzuda çok severdim
boncuğum çok güzelsin ama ...bende hiç fotojenik değilim en güzel fotomu koydum oda biraz eski ama idare eder:)ya aslında fotojenik değilim sevmem foto çektirmeyi o yüzden de çirkin çıkarım
boncuğum çok güzelsin ama ...bende hiç fotojenik değilim en güzel fotomu koydum oda biraz eski ama idare eder:)
sen başka topiklen bizi aldatıyonmu yoksa
ezelle soyisimler aynı bu arada:)sende çok güzelsin bebeğim çıtır seni
bakınıyosan sorun yokay yok nolduki bakınıodum öle
ezelle soyisimler aynı bu arada:)
bakınıyosan sorun yoktatlım bakabilirsin
ay yok nolduki bakınıodum öle
nereleri bakınıyon sen öyle
iwett senin kızlık soyadın deil o dimi canım ewlennce aynı soyada girmişiz
evet cnm evlilik soyismim ...........ne diyorlar gördünmü peki benim okuduklarımı sonra inceleyiver:)sen dedin ya klomen kullananlar yazmış die ona bakıodum :)
evet cnm evlilik soyismim ...........ne diyorlar gördünmü peki benim okuduklarımı sonra inceleyiver:)
tmm kork bizdenokuyamadım tam naptınız die bi bakıım dedim sonrada korktum gidemedim tekrar
neyse yok bişey kuzum kısa süreliğine aldatma girişimi bertaraf edildinereleri bakınıyon sen öyle
tmm kork bizdenunutma başka topikte yazabilirsin ama arkadaşlık yasak bu kk nın kuralı
gülüm napıyon iyimisinokuyamadım tam naptınız die bi bakıım dedim sonrada korktum gidemedim tekrar
tmm kork bizdenunutma başka topikte yazabilirsin ama arkadaşlık yasak bu kk nın kuralı
yok be sadece biraz gözdağı verdimdöfecek gibi konuştun kız yazık kıza aaaaaaaa