- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.221
orda bırakanlar hamiş kalmıştı olur elbet cnm benim:)
ayy inşallah ya bu ay olsunnn güzel olsun iyi olsun mutlu olalım yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orda bırakanlar hamiş kalmıştı olur elbet cnm benim:)
inşallah cnm...naptınız ben göremedim pitirciği:)ayy inşallah ya bu ay olsunnn güzel olsun iyi olsun mutlu olalım yaaaa
inşallah cnm...naptınız ben göremedim pitirciği:)
ben bu meretten anlamıyorum yaaaa seni nasılbulucam
ben seni takibe aldım bir bak taki edenlere cnm benim sarışın bombam:))))ben bu meretten anlamıyorum yaaaa seni nasılbulucam
buldum cnm takipteyimonada yaz özelden o seni bulsun :)
Hakkimizda hayirlisi cnm lusteye ekledim insallah ugurlu gelir bu ay bize. Benden de hsg istedi ama firsatim olmadi bu ay da deniyim bakalim. Sogan kuru cok iyiymis ama acaba tsh ye yan etki yapar mi diye endiseliyim acikcasi biraz. Masallah oglun kocaman olmus ne guzel. Rabbim uzun omur versin insallah. Kardes istiyor mu? Benim oglum hala bebek gelmedi diyor bana. Bir de calisiyordum simdi evdeyim olsun o da buyusun diyorum ama rabbim ol diyecek ki vardir bir bildigi diyirum hayirlisi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
burdayım cnm yazdım bak cevaba:)ben bu meretten anlamıyorum yaaaa seni nasılbulucam
eeee nereye kayboldunuz ???
heee niye beni takip etmiyonkieeee nereye kayboldunuz ???
tmm cnm oldu..... durumum derken?walla yaptım bişiler de bilemiyorum bikaç güne ne olur durumum halalalala
sen başka topiklen bizi aldatıyonmu yoksaseni bekliyorz leylayı takip etmedin hala :)
tmm cnm oldu..... durumum derken?
seni bekliyorz leylayı takip etmedin hala :)
walla yaptım bişiler de bilemiyorum bikaç güne ne olur durumum halalalala
aslında face daha güzel ama izin yok....bu arada hazal ezel bizi aldatıyo başka topikletwitterdaki şekerim bilmiyorum yakullanmayı