Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

:)) denizden haber var canım dün akşamki sonucum 84 cıktı 3.5 kat artmış inşallah yarın akşamda bu artış devam eder üç gündür iki üç kez açık kahve leke geldi diye bugün dra gittim hem içim rahatlasın hemde oruç olayını sorayım dedim elif haımın randevular full tabi bende evin yakınında biyere gittim gitmez olaydım lanet karı nasıl moralimi bozdu gösterdim testleri sat ı sordu dedim 20 haziran dediki neden günün gelmeden test yaptırdın ne telaşlanıosun dedim günüm geçti 26 günde bir olurum ben yok geçmemiş senin günün 20 temmuz dio sanki herkes 30 günde adet olur sonucun gebelik lehine ama daha bişey belliolmaz dedi yinede alttan baktı leke olayını sordum bişey demedi hele bi günün geçsin dedi belki adet olursn dedi takmış 20 temmuza 1000 1500 olsun deger keseye bakrız dedi salak karı ben daha ona gidermiyim neyse elif hanımdan haftaya perşembe sabahına alabildim randevu yarında kanne olcak bakalım yine sabır lazım

davaynan vuraydın davaynan davaynan:KK36:

sağol kuzum ya inan öle düşünüyodumm bende ama bazen de bi kopukluk bı eksıklık varmıs gıbı gelıyo aramızda..şimdi ramazan ayı oructa tutuyoruz.kocamda sankı ılgısı azaldı gıbı gelıyo bana ramazan ayı oldugu ıcın mı bılmıyorum bırde su hafta gececı banamı oyle gelıo anlamıyorum..sabah işe gıderken dırek yanıma geımıo kusları var onların yanına cıkıo gunduz uyuyor.aksam ben eve gelınce uyanıp dırek yıne kusların yanına cıkıyor.ıftar saatı ınıyor.sonra bende kızıyoıum bnmle konusmadan kuslara cıkıyo dıe.oyle olunca sofrada konusmuyoruz.zaten aksam 10da ıse gidio.işe gitmeden son yarım saatını tv ızleyerek gecırıo anlıycan aynı evde bu hafta görusemez oldukk..bnm zaten cnm burnumda stres yasak ama strese gırmemek elde dııl.bebek olmuyo annem hasta esım den bekledıgım ılgıyıde göremeyınce delırıyorum..anlıycan napıcamı bılmıyorum..bebek cok ıstıyo goruyo arkadaslarını uzuluyo..sence olmayısı aramıza sogukluk sokmayamı basladı benmı oyle anlıyorumm.bişeyde demıyorum bende cok uzuluyorum bu duruma

bukadarmı olurrrrr benim kocamında kusları var habire onlara sardı:)3 tane papaganı var sabah aksam babacık babacık die duruo tepelerinde :)hayatcım üzülmeee öle seymi olur adam yorgun ve aç vakit gecsin die onlarla takılıodur.nie senden sogusun öle seymi olur ne munasebet.bence al karsına konus deki bak aşkım sen böle yaptıgın zaman ben aklıma takıyorum.morelim bozuluyor stres yapıorm.sana bi cocuk vermek benim tek hayalim ama bu yolda bana yardımcı ol benim yanımda ol uzak olma bana de ve ona neden bu davranısları yaptıgını sor emin ol vakit gecsin die dicektir.cok fazla sık boğaz etme.ben sana bunları söylüorm cunku benim eşime cektirdiklerimi kimse esne yapmamıstır.ben benle konusmasın hayırdır ne o konusmuosun birinimi dusunuosun die adamın üstüne gidiodum baktım konusmalarımı kaale almamaya basladı boş konustugumu anladım bende daha yapmadım.biraz karsımızdakinin yerine koymak lazım enpati yapmak lazım.hiç üstüne gitmeden düzgüncene sor derdin nedir die.otur dertleş onla bence bak ozaman dicekki aaa ben karımı istemeden üzmüşüm dicek direk davranısları değişecek buna inan.üzme kendini erkekler fazla cocuk dusunmezler düşünsede araya soğukluk sokmaz daha cok yanasır ben bunun sorun oldugunu dusunmuorm aranızda belkide iş yeri ile alakalı bi problemdir bişeye sıkılmıstır ne bilim sonucta oruc tutuosa hava sıcak iş yerindede yoruluodur ondan öledir.cunku inan insan yorgunken ve açken konusmak bile yoruo insanı.

öylelerini tersleyip susturmak lazım evleninceye kadar aman evlenemedin geç kaldın derler evlenirsin 1. aydan yok mu bi şey derler allah böyle insanlara dokuz düşünüp bir konuşma aklı fikri versin

aynen canım bide insan bişey diyemiyor olmuyo dersen olmuyor ...aslında takmamak en güzeli.aynen valla evlenmeden önce evde kalcan derlerdi simdi yasın gececk diolar.Rabbim ne zaman nasip ederse.elden ne gelirki:KK19:

Sagol canim ama daha 2 yillik evliyiz ve boyle sirf yorgunluk is stres diye uzak durmasida uzuyo beni bazen acikcasi. Sonrada her bakimdan cok iyi bencillik etme diyorum kendime. Ama bebek baska nasil olucak allah askina. Gerci bu ay boyle oldu birazda iftar sofrasindan kalkana kadar saat 930 oluyo ona bagliyorum ama insallah vakti saati geldiginde kismet olur degerlendirmek te gelir bebislerimiz.
Sen de sikayetcisin galiba kuzum ayni drrtler mi?

Ayni walla. Benimki normalde hep istekli olurdu cocuk ve yumurtlama mevzusundan beri bi haller oldu. Bu arada iside degisti yogun calisiyor hepsi ust uste gelince bizde tik yok.

Ya kizlar konu acilmisken bisey paylaşmak istiyorum leyla yardimci olabilirsiniz belki. Ben namaza başlamak istemiştim acigim ben ama adiri acik degil normal. Kapanmayi düşünmüyorum ama namaza başlamak istedim iki gün kildim ama gece çok korkuttular beni. Namaz kilamadim bi daha kilmayinca korku yok ama resmen ayaklarimi tutuyorlar ya. Şeytan vesvesesi biliyorum ama ben bas edemedim ve biraktim bir sure daha bazen çok günah isledim diyorum ama yine korkuyorum. Zaten o tarz korkutma vs olaylarından çok etkilenirim ben muska bile takamam çok korkarim geceleri. Mesela ananem çok nazar oluyom diye çörekotu okudu onla bile yatamam durterler beni boyle. Simdi sunu yap bunu yap dua oku diyorlar geçmiyor iste cesaret edemiyorum yine.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evde birsey olabilir..

Hiç bişey demedi canım yapcak bişey yok dedi değerleri baya düşüşe geçmiş dedi kendi kendine sökülüp düşecek dedi

ayyy canım ben dün çok içten dua etmiştim sana....neyse senin sağlığın yerinde olsun da üzülme bunada şükür bak hamile kalabiliyosun inşallah allah en kısa zamanda tekrar verir üstelik herşey bitmişte değil dur bakalım Allahtan umut kesilmez belki yaarın yeniden yükselir... folik asit alıyomusun bu arada

bukadarmı olurrrrr benim kocamında kusları var habire onlara sardı:)3 tane papaganı var sabah aksam babacık babacık die duruo tepelerinde :)hayatcım üzülmeee öle seymi olur adam yorgun ve aç vakit gecsin die onlarla takılıodur.nie senden sogusun öle seymi olur ne munasebet.bence al karsına konus deki bak aşkım sen böle yaptıgın zaman ben aklıma takıyorum.morelim bozuluyor stres yapıorm.sana bi cocuk vermek benim tek hayalim ama bu yolda bana yardımcı ol benim yanımda ol uzak olma bana de ve ona neden bu davranısları yaptıgını sor emin ol vakit gecsin die dicektir.cok fazla sık boğaz etme.ben sana bunları söylüorm cunku benim eşime cektirdiklerimi kimse esne yapmamıstır.ben benle konusmasın hayırdır ne o konusmuosun birinimi dusunuosun die adamın üstüne gidiodum baktım konusmalarımı kaale almamaya basladı boş konustugumu anladım bende daha yapmadım.biraz karsımızdakinin yerine koymak lazım enpati yapmak lazım.hiç üstüne gitmeden düzgüncene sor derdin nedir die.otur dertleş onla bence bak ozaman dicekki aaa ben karımı istemeden üzmüşüm dicek direk davranısları değişecek buna inan.üzme kendini erkekler fazla cocuk dusunmezler düşünsede araya soğukluk sokmaz daha cok yanasır ben bunun sorun oldugunu dusunmuorm aranızda belkide iş yeri ile alakalı bi problemdir bişeye sıkılmıstır ne bilim sonucta oruc tutuosa hava sıcak iş yerindede yoruluodur ondan öledir.cunku inan insan yorgunken ve açken konusmak bile yoruo insanı.
vala kusum bugun adqm tam tersi sirnascak yer aradi durdu ama hic yuz vermedim ilgilenmedim oda ben yanasmayinca yanasamiyoda;-);-);-)

dun gece 7 saatlik agir sanciyla bebegimi tam olarak kaybettim.icim yaniyo.

Allah ım san asabır versın canım , ne denır boyle durumda bılemıyorum artık ama cok cok uzuldum gercekten Rabbım tekrar saglıklı bebeler nasıp etsın sakın bırakma kendını hersey Allah tan canım hersey

Merhaba kizlar cok kotuyum bugun
Benim bat. 10 temmuzdu 2-3gundurde kahverengi akinti geliyor
Bugun test yaptim sonuc negatif
Ben simdi bu gelen kahverengi akintiya daha cok takildim
Bu neye isaret acaba aranizda benim gib:KK14:i olan var mi regl de olamiyorum sadece kahvemsi akinti geliyor az az :KK43:

:)) denizden haber var canım dün akşamki sonucum 84 cıktı 3.5 kat artmış inşallah yarın akşamda bu artış devam eder üç gündür iki üç kez açık kahve leke geldi diye bugün dra gittim hem içim rahatlasın hemde oruç olayını sorayım dedim elif haımın randevular full tabi bende evin yakınında biyere gittim gitmez olaydım lanet karı nasıl moralimi bozdu gösterdim testleri sat ı sordu dedim 20 haziran dediki neden günün gelmeden test yaptırdın ne telaşlanıosun dedim günüm geçti 26 günde bir olurum ben yok geçmemiş senin günün 20 temmuz dio sanki herkes 30 günde adet olur sonucun gebelik lehine ama daha bişey belliolmaz dedi yinede alttan baktı leke olayını sordum bişey demedi hele bi günün geçsin dedi belki adet olursn dedi takmış 20 temmuza 1000 1500 olsun deger keseye bakrız dedi salak karı ben daha ona gidermiyim neyse elif hanımdan haftaya perşembe sabahına alabildim randevu yarında kanne olcak bakalım yine sabır lazım
çok iyi Maşallah cnm perşembe ayın 24 üne geliyo hayırlı haberlerle gel yine inşallah.....sevindim katlanmasına zaten demiştik nasip diye Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.................

X