Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ben bu belirtilerin hiçbirini niye göremiyom yav:KK31:.....inan hiçbişey yok bacım:KK53: benim göğüsler normalde artık ağzıma girecek kadar şişmiş olmalıydı tık yok sık idrar yok uyku haptan bilemiyom valla olursa inan şokkkkk :KK53:........hiç öyle gelmiyor bana:KK31:.........sen naptın bak bizim hanımın twtr hesabı yokmuş hayallerimiz suya düştü.............:2:

aynen ya bi twiter açtıralım öyleyse :KK1: walla belirtiler war bide daha çok his war canımmmm olcak bu ay inşallah bende bu ay erken yumurtladım sanırım ya 31 temmuzda adet olmam gerekıo hesabıma göre bakalım ne olcak

aman bugünleri kaçırmayın cnm bugünlerde eşinede içir bişeyler:)

keçiboynuzu içiriom :KK1: bi kaç gün değerlendirdik ama bakalım çalışmalara dewam :KK1: acaba ıkı ay klomen kullandım onun etkısınden mı erken yumurtladımkı normalde geç oluodu benim yani nerdeyse 18 20. gün falan oluodu bu sefer 12 yada 14 te oldu gibi :26:

keçiboynuzu içiriom :KK1: bi kaç gün değerlendirdik ama bakalım çalışmalara dewam :KK1: acaba ıkı ay klomen kullandım onun etkısınden mı erken yumurtladımkı normalde geç oluodu benim yani nerdeyse 18 20. gün falan oluodu bu sefer 12 yada 14 te oldu gibi :26:
cnm bu klomen kullananların açtığı topikte bazı bayanlar klomenden sonraki ay hamiş kalmışlar ve hepsi de ona bağlıyordu etkisinden dediler ayyyy hadi annem inşallah olur bu sefere:KK76::KK76::KK76::KK76:

kıızz bende 2 ay klomen kullandım 2. ayda hamiş kaldım işte annem :KK52::KK52:

kıızz bende 2 ay klomen kullandım 2. ayda hamiş kaldım işte annem :KK52::KK52:

cnm bu klomen kullananların açtığı topikte bazı bayanlar klomenden sonraki ay hamiş kalmışlar ve hepsi de ona bağlıyordu etkisinden dediler ayyyy hadi annem inşallah olur bu sefere:KK76::KK76::KK76::KK76:

ya işte ben bıraktım ama iki ay kullandım ilkinde iğne olmadım ikincisinde iğne oldum bu ay kullnmadım bıraktımm olurmuki acaba yaaaaaaa

X