- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.101
bir sürü bekletiyolar anacım üfffburdan devam edeyim:))) o şimdi 34 ama 14 gösteriyo maşallah daha yeni ergen sanki esmer olmanın avantajımı ne bilmem :26:sizde durum ne?
çok değilmiş belli etmez bile ileride bizim nasıl olur bilmem işte kapanma konusunda biraz bu yüzden muallaktayım:44:ahahahaa bilemem artık bizimkide 25 tam bi sene war arada :)
çok değilmiş belli etmez bile ileride bizim nasıl olur bilmem işte kapanma konusunda biraz bu yüzden muallaktayım:44:
sağol cnm benim bak şimdi kafama yattı gerçi çıtırım diyodum ama emin oldumaman yok canım hiç muallakta olmana gerek yok sanki sen farklımısın maşallahın war
valla aklım takıldı ezel ......hazal nerde hakatten gerçi baktım uğramş bira ara ama ........kız görürsen yaz hemen aklım sende kaldı
sağol cnm benim bak şimdi kafama yattı gerçi çıtırım diyodum ama emin oldum
yüzyüze tanışmakta nasip olur inşşallahe yaniiiiimaşallahın war no problem
yüzyüze tanışmakta nasip olur inşşallah
inşallah cnm ya nerde yaşıyosun senOh cok sukur Allah ın ıznı ıle tekrar lekelenme olmasın inş sen ıcını ferah tut , bebısın sana sıkı sıkı tutunacak annesı
ezel ovulasyon testi kullanıyomusun .....ben bu ay iğneden sonra batmalar yaşadım ama ıslaklık var sanki ne bilim sende bi hamiş kalsanda yorum yapsan artık yaaa
cnm bi kaç gün önce oldu böyle bayağı katıydı şimdi böle ıslaklık hiissi var bat 22 yada 23 işte hiç olmazdı akıntı belkide bu ilaçlardan böle oldu bilmiyom yani normalde kupkuruyum yumoş gününde akıntı olurdu sadece................inşallah cnm ya nerde yaşıyosun sen
şekerim akıntım olcak diye bekleme benim hala yok
inşallah cnm ya nerde yaşıyosun sen
ıstanbuldayım canım
şekerim akıntım olcak diye bekleme benim hala yok
cnm bi kaç gün önce oldu böyle bayağı katıydı şimdi böle ıslaklık hiissi var bat 22 yada 23 işte hiç olmazdı akıntı belkide bu ilaçlardan böle oldu bilmiyom yani normalde kupkuruyum yumoş gününde akıntı olurdu sadece................
ya benım sarı su gıbı akıntım oluo o nedendırkı acaba :S
evvveeeeeetttt cnm istanbulda akıntı olmuyomukıslar akıntıyla alakalı hiç bilgim yok çünkü akıntım pek yok:44:
İstanbulda mı yaşıyodunuz siz?
ezel ovulasyon testi kullanıyomusun .....ben bu ay iğneden sonra batmalar yaşadım ama ıslaklık var sanki ne bilim sende bi hamiş kalsanda yorum yapsan artık yaaa
evvveeeeeetttt cnm istanbulda akıntı olmuyomu
evvveeeeeetttt cnm istanbulda akıntı olmuyomu
ahaha bend eıstanbuldayım =)
ablacım akıntı beyaz mı? benım oncelerı beyaz akıntım olurdu bazende sefaf bıldıgın yumurtas akı kıvamında (regl yakın zamanlarda ) reglı donemı gfectıken sonrada sarı su gıbı olmaya basladı akıntı