Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

valla aklım takıldı ezel ......hazal nerde hakatten gerçi baktım uğramş bira ara ama ........kız görürsen yaz hemen aklım sende kaldı

ezel ovulasyon testi kullanıyomusun .....ben bu ay iğneden sonra batmalar yaşadım ama ıslaklık var sanki ne bilim sende bi hamiş kalsanda yorum yapsan artık yaaa

Oh cok sukur Allah ın ıznı ıle tekrar lekelenme olmasın inş sen ıcını ferah tut , bebısın sana sıkı sıkı tutunacak annesı
inşallah cnm ya nerde yaşıyosun sen
ezel ovulasyon testi kullanıyomusun .....ben bu ay iğneden sonra batmalar yaşadım ama ıslaklık var sanki ne bilim sende bi hamiş kalsanda yorum yapsan artık yaaa

şekerim akıntım olcak diye bekleme benim hala yok

inşallah cnm ya nerde yaşıyosun sen

şekerim akıntım olcak diye bekleme benim hala yok
cnm bi kaç gün önce oldu böyle bayağı katıydı şimdi böle ıslaklık hiissi var bat 22 yada 23 işte hiç olmazdı akıntı belkide bu ilaçlardan böle oldu bilmiyom yani normalde kupkuruyum yumoş gününde akıntı olurdu sadece................

ya benım sarı su gıbı akıntım oluo o nedendırkı acaba :S

kıslar akıntıyla alakalı hiç bilgim yok çünkü akıntım pek yok:44:
İstanbulda mı yaşıyodunuz siz?

walla ya öncesini araştıra araştıra kitabını yazcaz artık owulasyon testı kullandm bır ıkı ay canım ama sende dogru sonuc wermez su an zaten senın bu belırtıler benım ıcımı kıpır kıpır yapıo ya hadi hayırlısı bakalımm

evvveeeeeetttt cnm istanbulda akıntı olmuyomu

ahaha bend eıstanbuldayım =)

ablacım akıntı beyaz mı? benım oncelerı beyaz akıntım olurdu bazende sefaf bıldıgın yumurtas akı kıvamında (regl yakın zamanlarda ) reglı donemı gfectıken sonrada sarı su gıbı olmaya basladı akıntı

evvveeeeeetttt cnm istanbulda akıntı olmuyomu

benim yok:44: sadece biişey geliyomuş gibi hissediyorum bakıyorum sadece hafif bi ıslaklık oluyo oda jeldendir diye tahmin ediyorum:44:
hangi hastaneye gidiyosun cnm benim herif doktorumu beğenmedi panik atak gibi kadın diyo doğumu başkasına yaptıralım diyo

kaşıntı ve kötü koku varsa mantardır cnm. sen doktora knereye kime gidiyosun cnm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…