- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.081
insülin direnci için bide prolaktin yüksekliği için cnm düşüğe engel oluyomuş doktorum öyle diyo. bide folik asit le jel var jeli lekelenmem olunca verdi doktorum
özel şirket canım kabul etmıolar
sen biraz daha gaz ver valla yaparım çok pis gaza gelirim:))))ilginççç :26: bi bakıyım
benimde öyleydi cnm şimdi evdeyim bakalım nasip olur inşallah ama nerdeyse 10 senedir düşünüyom birtürlü hayata geçiremedim rabbim yardımcı olsun inşallah.....
sen biraz daha gaz ver valla yaparım çok pis gaza gelirim:))))
amin cnm hepimize nasip olur inşallah.......hayırlısı ıle ablacım , Allah ım gonlune gore versın emınım cok yakısacaktır sana yuregı guzel ınsan :*
hım hayırlısı ıle ılaclarda bıter canım stres yapma , jelı ılk defa duydum, nasıl anlasıldı bunlar hamıle kaldıktan sonramı yada lekelenmen oldudamı gıttın anlasıldı , ınan yazısmısızdır belkı cok balık hafızalı oldum ben ya gercekten kusuruma bakma lutfen..folık asıtı sanırım 3 aya kadar kullanacagız
ezel ya hadi hayırlısı inşallah............gaz wermeye gerek yokki canım zaten senin içinde war belli bence cok bekleme farklı bi huzuru war gercektenn bana çok iyi gelmiştii senden alınacak güzel haber iki oldu hadi :)
aşırı bulantı yüzünden bi kaç doktora gittim onlarda kadın hastalıklarına git dediler bebek düşüündüğümüz için belki hamilesindir diye. gittim doktora 6 aydır olmayınca doktor niye olmuyo kıs diye öyle bi muayene ettiki kız dedi mıncıklamadığımız yerinde kalmadı ha dedio zaman çıktı pko ee pkonun kankası insülin direnci göğüslerimide muayene etti süt geliyo doktora gittim ama bişey çıkmadı dedim olsun tekrar bakalım dedi hoppaaa prolaktin yüksekliği meğer bunların yüzünden olmamış 12. ayda hamile kaldım düştü doktorum en azından hamile kalabildiğini öğrendik korkma dedi şimdi tekrar hamile kaldım lekelenmem olunca korktum gittim doktora hemen bi iğne vurdurdu bide jel verdi o günden beri lekelenmem yok Allah a şükür
ezel ya hadi hayırlısı inşallah............
Allah korusun cnm geçer bak bende hiç olmuyo çok şükür evvelden çok olurdu................Evt cnm okuyorum. Normalde birşey yok ama namaza basladi mi hep korkar oluyorum yaş. Neyse inşallah zamanla geçecek. Oğluna doğum yapinca bir kere korkutuldum onu da sarimsakla geçti. Ama hamileyken basima gelmedi. Rabbim esirgesin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir adedi binbir sebebe bismillahirrahmanırrahım....elhamdulıllahhh elhamdulıllah elsukrulıllah yarattıgın nımetler adedınce sana hamd olsun rabbımmmmm. ya safii ya rabbım ya mevlammmmmm bız aczıyetımızı bılıyoruz bız sana tam layıkıyla kulluk yapamıyoruz allahımmmm sen mubarek günler hurmetıne sen peygamber efendımızın hurmetıne gelmıs gecmıs tumm peygamberlerın ve evlıyaullahların hurmetıne okudugumuz mubarek ayetler kıldıgımız namazlar hurmetıne sen bızlerı gecım ehlı kıl tam teslım olan kullarından eyle içimize ferahlık gonlumuze serınlık ver sen bızlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip et senın rahmetınden merhametınden sual olunmaz sen kı bızlerı bızden ıyı bılen alemlerın rabbı mevlam sen bızı bekletme allahım bu gecıcı dunyada bızlerı evlat hasretıyle sınama sen kaldıramayacagımız yukler vermezsın allahımmm emanetlerın olan mucızelerımızı meleklerımızı ver ya şafii şifamizi verrrr muradımızı tez vakıtte ver rabbımmmm sen bagıslayanların en hayırlısısın sen merhametlılerın en merhametlısısın bızlere de merhamet et rabbım benle bırlıkte tummmm dıleyenlere gonlundekı ver hayırlısıyla allahımmmmmmmm amınnnn!!!!!!
öyle valla cnm Allah kabul etsin inşallah................aminnn canım duana hayran kaldım valla ne kadar içten.... rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah en kısa zamanda
hahahha hazal çok şey kaçırdı:)))))inşallah kuşummm inşallahh
hahahha hazal çok şey kaçırdı:)))))
gelseydi uyuz kaçırmazdı neyse alırız aramıza bir düşünelimde:))))bencedeee ahahahaaa kızacak bize
gelseydi uyuz kaçırmazdı neyse alırız aramıza bir düşünelimde:))))
bir sürü bekletiyolar anacım üfffbencedeee ahahahaaa kızacak bize
evet cnm ya ALLAH korusun yoktur bir sıkıntı inşallah.........yanii bakalım düşünelim :) şaka bi yanada inş ciddi bişe yoktur :44: