Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

insülin direnci için bide prolaktin yüksekliği için cnm düşüğe engel oluyomuş doktorum öyle diyo. bide folik asit le jel var jeli lekelenmem olunca verdi doktorum

hım hayırlısı ıle ılaclarda bıter canım stres yapma , jelı ılk defa duydum, nasıl anlasıldı bunlar hamıle kaldıktan sonramı yada lekelenmen oldudamı gıttın anlasıldı , ınan yazısmısızdır belkı cok balık hafızalı oldum ben ya gercekten kusuruma bakma lutfen..folık asıtı sanırım 3 aya kadar kullanacagız

benimde öyleydi cnm şimdi evdeyim bakalım nasip olur inşallah ama nerdeyse 10 senedir düşünüyom birtürlü hayata geçiremedim rabbim yardımcı olsun inşallah.....

hayırlısı ıle ablacım , Allah ım gonlune gore versın emınım cok yakısacaktır sana yuregı guzel ınsan :*

aşırı bulantı yüzünden bi kaç doktora gittim onlarda kadın hastalıklarına git dediler bebek düşüündüğümüz için belki hamilesindir diye. gittim doktora 6 aydır olmayınca doktor niye olmuyo kıs diye öyle bi muayene ettiki kız dedi mıncıklamadığımız yerinde kalmadı ha dedi o zaman çıktı pko ee pkonun kankası insülin direnci göğüslerimide muayene etti süt geliyo doktora gittim ama bişey çıkmadı dedim olsun tekrar bakalım dedi hoppaaa prolaktin yüksekliği meğer bunların yüzünden olmamış 12. ayda hamile kaldım düştü doktorum en azından hamile kalabildiğini öğrendik korkma dedi şimdi tekrar hamile kaldım lekelenmem olunca korktum gittim doktora hemen bi iğne vurdurdu bide jel verdi o günden beri lekelenmem yok Allah a şükür

Evt cnm okuyorum. Normalde birşey yok ama namaza basladi mi hep korkar oluyorum yaş. Neyse inşallah zamanla geçecek. Oğluna doğum yapinca bir kere korkutuldum onu da sarimsakla geçti. Ama hamileyken basima gelmedi. Rabbim esirgesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oh cok sukur Allah ın ıznı ıle tekrar lekelenme olmasın inş sen ıcını ferah tut , bebısın sana sıkı sıkı tutunacak annesı

Allah korusun cnm geçer bak bende hiç olmuyo çok şükür evvelden çok olurdu................

aminnn canım duana hayran kaldım valla ne kadar içten.... rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…