-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.801
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım yaa bişi sorucam üç dört haftalık hamile olanlar neler hissediyor ne belirtiler yaşıyor.. bende hamile kalmaya çalışıyorum ama tam beş yıldır olmuyooorr..ama ilk defa bu ay içimde bi his hamile olduğumu söylüyor çok umutluyum... aslında adet belirtilerim bile başladı çoktan fakat bi umut var içimde işte sanki olacak gibi daha adetime 4 gün var ama çok meraklıyım günlerdir hamilelik belirtileri araştırıyorum bu ay için hepinizden dua bekliyorum çooooooookkkkk yoruldum artık
biran önce bende adet oluyosam olayım olmuyorsam da bebiş olduğunu öğreneyim lütfen ALLAHIMMMMM
günaydın kuzu nasılsın ?Günaydın canlaaarrr
günaydın kuzu nasılsın ?
yok cnm benim aynıyız ilaç ayın 21nde bitiyo bittiği gün ya adet olursun yada hamiş dedi bekliyorum ama belirti sıfır:)bu arada ezel uyuyosun demiş haplar uyku yapacak demişti doktor haptan yani ezelcim:)eşimle de bozuştuk zatiiyiyim balım sen nasılsın ? var mı bi hareketlilik bi heyevan verice durum .)
yok cnm benim aynıyız ilaç ayın 21nde bitiyo bittiği gün ya adet olursun yada hamiş dedi bekliyorum ama belirti sıfır:)bu arada ezel uyuyosun demiş haplar uyku yapacak demişti doktor haptan yani ezelcim:)eşimle de bozuştuk zati
cnm ya bunun bizimle olan kardeşide varikosel ameliyatı oldu meğersem oda sperm testi yaptırmış yeni duydum onunda sperm sayısı azmış,bende dedimki seninde evliliğimizin ilk yıllarında bacaklarına vuran kasık ağrın vardı diye varikosel belirtilrinden biride bu çünkü ...neymiş beyimizin sayısı 38 milyonmuş o da sınırda bende sınırda dedim morfoloji 1 dedimhız 10 dedim en az 25 olması lazım normal görme bu durumu dedim tmm gidecem üroloğa dedi ama surat 5 karış bana sarılmadan uyudu ve hemen gece 12 de ana kuzusu anasını aradı yine...bende sinirlendim işte bişey demedim ama sabah ben wc deyken çekti kapıyı gitti uyuz...dedim 2 senedir herkes bana kısır muamelesi yaptı bir gün kötü bir laf duydunmu benden 2 yıldır gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı beyimiz 1 ayda tırt.........noldu kuzum... bizde bir tabir vardır söylesem mi bilemedim ama söylücem atlarınız mı depişti
cnm ya bunun bizimle olan kardeşide varikosel ameliyatı oldu meğersem oda sperm testi yaptırmış yeni duydum onunda sperm sayısı azmış,bende dedimki seninde evliliğimizin ilk yıllarında bacaklarına vuran kasık ağrın vardı diye varikosel belirtilrinden biride bu çünkü ...neymiş beyimizin sayısı 38 milyonmuş o da sınırda bende sınırda dedim morfoloji 1 dedimhız 10 dedim en az 25 olması lazım normal görme bu durumu dedim tmm gidecem üroloğa dedi ama surat 5 karış bana sarılmadan uyudu ve hemen gece 12 de ana kuzusu anasını aradı yine...bende sinirlendim işte bişey demedim ama sabah ben wc deyken çekti kapıyı gitti uyuz...dedim 2 senedir herkes bana kısır muamelesi yaptı bir gün kötü bir laf duydunmu benden 2 yıldır gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı beyimiz 1 ayda tırt.........
at hepsini miksere karıştır valla bozulmaz hepsinin mayası bu da biz işte Allahtan idare ediyoz....neyse uyuz akşama düzelir düzelmesede keyfi bilir:)))arada olur canım öyle şeyler...takılma... erkekler bizler kadar derin düşünemiyorlar onlar sabit fikirliler maalesef sadece seninki değil ki hepsi aynı üzülme sen
boşver beni sen naptın nasıl mercimekle aran:))arada olur canım öyle şeyler...takılma... erkekler bizler kadar derin düşünemiyorlar onlar sabit fikirliler maalesef sadece seninki değil ki hepsi aynı üzülme sen
boşver beni sen naptın nasıl mercimekle aran:))
Maşallah cnm..... benim kısa süreli tiksinti sabah bulantıları olmuştu ama kısa sürmüştü sende olmaz inşallah rahat geçirirsin hamişliği....çok şükür iyi kuzum yaa. doktora gidince de rahatladım valla çok şükür Rabbime... 15 gün sonra kalp atışlarını duyarsınız dedi doktor bakalım hayırlısı herhangi bir şikayetim yok olmayabilirde çünkü oğluma hamileykende ne aş erdim ne midem bulandı
Maşallah cnm..... benim kısa süreli tiksinti sabah bulantıları olmuştu ama kısa sürmüştü sende olmaz inşallah rahat geçirirsin hamişliği....
olursa poşetle gezersininşallah kuzum ya tek temennim bu valla bulantı falan çok zor ya hele ki işyerinde serviste falan düşünemiyorum kendimi
olursa poşetle gezersinhahaha çok komik olur...elinde poşet şaka bir yana olmaz inşallah:)
mevlana derki :ellerin kanıyorsa dikenlerdendir unutma güle kavuşmana az kalmıştır............ne güzel demiş işte her sefada bir cefa.........